ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПО СЛУЧАЙ БЛАГОВЕЩЕНИЕ
март 25, 2022 278 Прегледи

ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПО СЛУЧАЙ БЛАГОВЕЩЕНИЕ

Уважаеми съграждани, жители на община Котел,

Днес, 25 март, Православната църква отбелязва един от най-светлите християнски празници. Според Библията на този ден архангел Гавраил съобщава на Дева Мария благата вест, че тя ще роди Спасителя на човечеството – сина Божий Исус Христос.

Това е ден, който носи надежда и ново начало. Пожелавам на всички ви здраве и благи вести, за да бъде топло и светло в домовете и семействата ви! Нека всички именици носят имената си чисти и благословени!

Честито Благовещение!

 

Коста Каранашев,

Кмет на Община Котел

Предишна ЕДНА ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР С МУЗИКАТА НА МОЦАРТ ВПЕЧАТЛИ СЛИВЕНСКАТА ПУБЛИКА
Следваща ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧВА В МЕЖДУНАРОДНАТА ИНИЦИАТИВА "ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯ Е ЗАЛОВЕН С АМФЕТАМИН

На 18 юни на улица „Асеновска“ в град Сливен екип на група „Охрана на обществения ред“ са иззели плик, съдържащ амфетамин. Наркотичното вещество е намерено при проверка на 28-годишния П.Й.

Новини Сливен

7 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

274 нови случая на COVID-19 са били установени у нас през изминалото денонощие от направени 2447 PCR теста, показват данните в Единната информационна система. Общо потвърдените случаи от началото на

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

Педагог и медицинска сестра от две различни детски градини са сред диагностицираните 93-ма души през последното денонощие.  Има инфектирани лица в 6 семейни огнища, които са заболели като контактни на по-рано