ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР
05.07.2024 200 Прегледи

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР

Уважаеми служители на Министерството на вътрешните работи,

За мен е чест да се обърна към Вас – хората на честта, служителите на Министерството на вътрешните работи в деня на Вашия професионален празник.

С дълбок респект към Вашата мисия да сте пазители на реда и сигурността в нашето общество, Ви поздравявам от свое име и от името на общинското ръководство!

Във Вашето ежедневие се изисква не само неоспорима самоотверженост, смелост и самообладание, но и непрекъснато усъвършенстване, голяма отговорност и силен дух, на които малцина са способни.
Министерство на вътрешните работи е създадено като защитник на българската държавност и гарант за сигурността и спокойствието на българите. С всичко, което правите, Вие с достойнство изпълнявате своя дълг в името на гражданите на нашата Община, често пренебрегвайки собствения си личен живот и излагайки се на риск. Убедила съм се неведнъж, че го правите без да очаквате признание, следвайки повика на смелите си и честни сърца.

Благодаря Ви за всеотдайността, за професионализма, за неоспоримата отдаденост на каузата с мълчаливото си, но стабилно присъствие, да поддържате здрави основите на мира и сигурността! Благодаря Ви за това, че не се отказвате пред предизвикателствата на днешното време, а търсите нови начини и пътища към преодоляването им!
От сърце Ви пожелавам в натовареното си трудово ежедневие да сте закриляни от Бог, здраве и благополучие да цари в домовете Ви!

Честит празник!

Кмет на Община Нова Загора: Галя Захариева

Предишна САШО НИКОЛОВ ТРИУМФИРА НА ТРЕТИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ПО ШАХМАТ В КОТЕЛ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ОТНОВО СЕ ВКЛЮЧИ В МЕЖДУНАРОДНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА БЕЛИЯ ЩЪРКЕЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЙОННА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ВНАСЯ В СЪДА ДЕЛО СРЕЩУ ИЗНАСИЛВАЧ

Само за по-малко от два месеца Районна прокуратура – Сливен приключи разследването и предаде на съд 19-годишния Божидар П., обвинен в изнасилване на възрастна жена, осъществено в град Шивачево, обл.

Новини Сливен

ОТИДЕ СИ ДОАЙЕНЪТ НА СЛИВЕНСКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ЕВГЕНИ ВЪЛЕВ

Почина художникът Евгени Вълев. Вълев е завършил сценография в Националната художествена академия. Повече от 35 години е бил художник-сценограф в Драматичния театър в Сливен. Дълги години е бил председател на

Новини Сливен

ГРАФА С КОНЦЕРТ В СЛИВЕН НА 23 МАЙ ВЕЧЕРТА

Владимир Ампов – Графа ще пее в Сливен на 23 май. Концертът започва  от 20 часа на открита сцена на площад „Хаджи Димитър“ Графа, който е един от най-обичаните български