ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД ВЕЛИКДЕН
05.05.2024 153 Прегледи

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД ВЕЛИКДЕН

Уважаеми съграждани и гости на община Нова Загора,

Христос Воскресе!

Приемете моите сърдечни благопожелания по случай най-великото събитие в историята на човешкия род – Възкресение Христово! На този свят ден Православната църква и целия християнски народ празнува победата на духовното над смъртта и тленността с възкресението на Исус Христос – Божия Син.

Нека възвишеността на светлия празник Великден да подбуди духа на народа ни за смирение и добротворчество. Нека с вяра в сърцето да си обещаем да бъдем по-хрисими и по-мъдри, по-състрадателни и по-щедри. Мислите ни да бъдат озарени със светлината и чистотата на Великденското тържество на истинността, любовта и мира.

Oт сърце пожелавам нa всички здраве, благоденствие и щедрост, взаимност и разбирателство. С поглед към бъдещето да правим все по – добри дела и да дарим с надежда и отдаденост тези от нас, които имат истинска нужда от това, защото така повелява духът на християнските ценности.

Честито Възкресение Христово!

 

Кмет на Община Нова Загора: Галя Захариева

Предишна ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Следваща СТОТИЦИ МИРЯНИ В СЛИВЕН ПОСРЕЩНАХА ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО В НАЙ-НОВИЯ ХРАМ В ГРАДА - "СВЕТА ПЕТКА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГАЛЕРИЯ „СЕДЕМ“ ПРЕДСТАВЯ ТВОРБИТЕ ОТ ПЕТИЯ ПЛЕНЕР НА ВИНОТО

Изложба с творбите от Петия пленер на виното бе открита на 26 септември в галерия „Седем“. На откриването присъстваха художници-участници в пленера, както и почитатели на изкуството. Експозицията откри Дора

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Скучно ви е в метрото? Започнете да се взирате и разглеждате човека срещу вас около 1-2 минути. После извадете телефона си и на висок глас кажете „Ало, шефе, намерих го“.

Новини Сливен

ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН ПРИЕ ГОДИШНИЯ СИ ОТЧЕТ

Окръжен съд – Сливен проведе Общо събрание на съдиите, на което се разгледа, обсъди и прие годишният отчетен доклад за дейността на Окръжен съд – Сливен и районните съдилища от