ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД 22 СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ
22.09.2023 318 Прегледи

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД 22 СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми жители и гости на община Нова Загора,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод 22 септември – Независимостта на Република България!
Преди 115 години в църквата „Св. Четиридесет мъченици“ на старопрестолната столица Велико Търново, българският народ получава своята идентичност, а България се утвърждава като фактор на Балканите и Европа, със собствена воля и правото да кове достойно съдбата си. Родината ни, официално и всепризнато, започва да определя своята вътрешна и външна политика без да зависи от външни фактори. Извоюваната независимост е ценен пример за това колко е значима националната цел за един народ, за да може да следва стремглаво историческата си съдба и да върви с устрем напред и нагоре.

Нека в днешния паметен ден с дълбока почит и уважение да си припомним за непреходната слава на нашите предци, които са били готови на всякакви жертви за Отечеството. Нека с вяра и любов да предадем на бъдещото поколение техния борбен патриотизъм и да си пожелаем да сме достойни техни наследници. Да пренесем през вековете мъдростта им и жаждата за свобода и независимост, за да продължим да издигаме авторитета на България!

Честит празник, българи!

 

Кмет на община Нова Загора: Галя Захариева

Предишна ПРИВЕТСТВИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ЗА ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА
Следваща 47 ОТБОРА ЩЕ УЧАСТВАТ В ТРЕТИЯ ТУРНИР ЗА КУПАТА НА КМЕТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОЛИМПИЙСКАТА ШАМПИОНКА ПО КАРАТЕ ИВЕТ ГОРАНОВА СЕ СРЕЩНА С КМЕТА НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ

Олимпийската шампионка на България по карате Ивет Горанова се срещна с кмета на Сливен Стефан Радев. Тя е в града по покана на Карате клуб „Аякс“, с ръководител Филип Божилов.

Новини Сливен

СТЕЛА КОСТОВА ИЗЛЕЗЕ С ПРИВЕТСТВИЕ ПО СЛУЧАЙ СВЕТОВНИЯ ДЕН НА РОМИТЕ

Стела Костова е председател на Ромската Академия за Култура и бивш общински съветник. Днес тя излезе с поздравление по случай Световния ден на ромите. Sliveninfo ви го предлага. Уважаеми братя

Новини Сливен

ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ В СЛИВЕН ЗАПОЧНА РАБОТА

Общинската избирателна комисия в Сливен започна работа на днешния девети септември. Адв. Росица Тодорова, която е председател, посрещна своите колеги с пожелание за успешна работа. „Сигурна съм, че всеки от