ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД ПЪРВИЯТ УЧЕБЕН ДЕН
15.09.2023 322 Прегледи

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД ПЪРВИЯТ УЧЕБЕН ДЕН

Уважаеми учители, скъпи ученици,

На прага сме на една Нова учебна година. С особено вълнение се обръщам днес към Вас, за да Ви поздравя по повод Първия учебен ден. За някои той ще бъде първата крачка в родното училище. За някои годината ще бъде последната в него. Все пак за всички 15 септември е едно ново начало и аз Ви пожелавам то да Ви поведе към нови хоризонти на знанието! Всички Вие – учители и ученици, имате повод да празнувате, защото всяка учебна година е още едно пътуване – към света, към себе си, към хората. Бъдете отворени за предизвикателствата и подаръците на новата учебна 2023 / 2024 година!

Мили първокласници,

Обръщам се към Вас с голяма обич, защото Вие сте в най-трепетно очакване да пристъпите прага на родното училище, в което със звъна на първия звънец пред Вас ще се отворят вратите към нови знания. Превземайте ги смело и вярвайте в себе си и своите учители. Бъдете дръзки, любознателни и упорити! Желая Ви здраве, много радостни мигове и успехи в учението и живота!

Скъпи ученици,

От Вас зависи да не пропуснете нито един урок и да изживеете миговете в училище с отворени сърца! Бъдете уверени в себе си, не жалете труда си и се доверявайте на своите учители!
Уважаеми учители,
На Вас пожелавам от сърце да срещате жадни за знание ученици, с които да се гордеете! Да се радвате на техните постижения и израстването им и те да Ви изпълват с удовлетворение!

Успешна и благодатна да е Новата учебна 2023 / 2024 г.!

 

Кмет на Община Нова Загора: Галя Захариева

Предишна ОБЩИНСКИ ФОНД "КУЛТУРА" ЩЕ ФИНАНСИРА ДЕСЕТ ПРОЕКТА ОТ ЕСЕННАТА СИ СЕСИЯ
Следваща ПРОФ. ИВАН ГРАНИТСКИ ЗА МИНЧО АФУЗОВ: "ЗНАМЕНИТ ПАТРИОТ, ПОДКРЕПЕН ОТ РАЗУМНИ ХОРА И ПАТРИОТИ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВОДАЧ НА МЕРЦЕДЕС Е ХВАНАТ ДА ШОФИРА СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

27-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ е хванат да управлява след употреба на наркотици. Проверката е извършена на 22 август в град Сливен на бул. „Тракия“. Пробата за употреба на

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес поради ремонтни дейности по „Воден цикъл“ на ул. „Антим първи“ е прекъснато водоподаването в района до 16.30ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

МАГДАЛЕНА ДАНЧЕВА ПОЧИСТИ ПАРК „МОЛИВЧЕТАТА“ В ПЛОВДИВ

Юристката Магдалена Данчева, която е държавен съдебен изпълнител, доказа на практика поговорката „За лудо работи, за лудо не стой“. След като изгради мини парк „Моливчетата“ в Сливен, тя стори същото