ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД 14 ОКТОМВРИ – ПЕТКОВДЕН – ПРАЗНИК НА НОВА ЗАГОРА

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД 14 ОКТОМВРИ – ПЕТКОВДЕН – ПРАЗНИК НА НОВА ЗАГОРА

Уважаеми жители на община Нова Загора,

Отново е Петковден! Ден, изпълнен с веселие, празнично настроение и вълнение, защото днес е нашият ден – на новозагорци, на родния ни град, на обичната ни и гостоприемна Нова Загора!

Света Петка Българска е символ на семейството и рода, покровителка на българския народ и държава. Нека ни закриля с чудодейната си сила, да изпълва сърцата ни с мир и доброта, да носи сплотеност и разбирателство в семейното огнище!

В този празничен ден всички ние забравяме за проблемите и насочваме мислите си към позитивното и красивото. Но нека не само в този ден да бъдем такива. Нека сме по – добри, съпричастни и обединени! Да загърбим злобата, завистта и омразата! Да подхраним душите си с добрина и любов към близки, познати и непознати, защото получаваме в замяна това, което даваме. Нека си помагаме взаимно, да градим всички заедно общото си бъдеще и да подобряваме облика на родния си край!

Оценявайте и откривайте красивото във всичко, което Ви заобикаля и виждайте света с добри очи. Пожелавам Ви да бъдете здрави и истински щастливи, мъдри и с воля и упоритост преодолявайте предизвикателствата на живота!

Предишна ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-СЛИВЕН ДИМИТЪР МИТЕВ С ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ ОТ СЪЮЗА НА ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ ОТ ЗАПАСА И РЕЗЕРВА
Следваща ЗАСЕГНАТИ УЛИЦИ И УЧАСТЪЦИ, ПО КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СТРОИТЕЛНО- МОНТАЖНИ РАБОТИ В ГР. СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ, ПРАЗНИЧНИ КОНЦЕРТИ И РАБОТИЛНИЦА ЗА БОЯДИСВАНЕ НА ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА ЗА ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО

Община Сливен кани жителите и гости на града да посетят празничните прояви, посветени на един от най-светлите християнски празници – Великден. Началото ще бъде дадено със 17-ия Националният фестивал „Цветен

Новини Сливен

МЪЛНИЯ УДАРИ КЪЩА И ПРЕДИЗВИКА ПОЖАР

Мълния удари къща и предизвика пожар на покрива и, научи Sliveninfo. Гръмотевицата е паднала малко преди 18 часа  в събота. Поразената къща се намира в местността „Рибарника“, преди разклона за

Новини Сливен

ВЛАДИМИР РУСЕВ ПОВЕДЕ ХОРОТО НА ИМА ТАКЪВ НАРОД В СЛИВЕН

Икономистът Владимир Русев, който е завършил висше образование в Полша, поведе хорото на партия Има такъв народ в Сливен. Днес водачът на листата представи своите колеги – кандидати за депутати.