ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА – 1 ОКТОМВРИ

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА – 1 ОКТОМВРИ

Уважаеми дами и господа,

Скъпи пенсионери,

Позволете ми от името на Община Котел и лично от свое име да Ви поздравя по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.

Старостта е естествена част от живота на всеки един човек, а времето, в което живеем, налага необходимостта да обръщаме все по-голямо внимание на Вас – възрастните хора.

Минали през не леки житейски битки, за да бъдете днес пример за подражание на вашите деца и внуци, Вие, нашите родители не се нуждаете от съжаление, а от постоянна грижа и любов.

В знак на дълбоко уважение към вас, Ви уверявам, че  ние като администрация  няма да престанем да полагаме усилия за това дните на възрастните хора да стават наистина по–добри. Ще продължим да подкрепяме вашите многобройни инициативи, в които да се трудим и празнуваме заедно.

Пожелава Ви от все сърце здраве и спокойни старини с близките за вас хора и продължавайте активно да участвате в обществения живот на община Котел!

Честит празник!

Предишна ПОЗДРАВ ПО ПОВОД 1 ОКТОМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО ПОВОД 1 ОКТОМВРИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УВОЛНЕНИЕ ЗА СЪМНЕНИЯ В КОРУПЦИЯ

Служител на общинското предприятие „Градска мобилност“ в Сливен е уволнен заради съмнения в корупция, научи Sliveninfo. „Той бе уличен, че не отчита всички продадени билети“, каза Димитър Пантелеев, директор на

Новини Сливен

ВЕЧЕ СА ЯСНИ ТАЗГОДИШНИТЕ НОСИТЕЛИ НА НАГРАДИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ИЗЛОЖБА ЗА ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО

Определиха тазгодишните носители на наградите от Националната изложба за изобразително изкуство – Сливен за 2021 г. Форумът е част от програмата на Община Сливен за отбелязване на празника на града –

Новини Сливен

ЛЯТНА ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА СТАРТИРА В СЛИВЕНСКАТА РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА

Детска творческа работилница „Лято в библиотеката – 2022“ организира сливенската регионална библиотека „Сава Доброплодни”, съобщиха от библиотеката. По традиция Лятната работилница се провежда през месец юли, всеки работен ден от