ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА – 1 ОКТОМВРИ
01.10.2022 402 Прегледи

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА – 1 ОКТОМВРИ

Уважаеми дами и господа,

Скъпи пенсионери,

Позволете ми от името на Община Котел и лично от свое име да Ви поздравя по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.

Старостта е естествена част от живота на всеки един човек, а времето, в което живеем, налага необходимостта да обръщаме все по-голямо внимание на Вас – възрастните хора.

Минали през не леки житейски битки, за да бъдете днес пример за подражание на вашите деца и внуци, Вие, нашите родители не се нуждаете от съжаление, а от постоянна грижа и любов.

В знак на дълбоко уважение към вас, Ви уверявам, че  ние като администрация  няма да престанем да полагаме усилия за това дните на възрастните хора да стават наистина по–добри. Ще продължим да подкрепяме вашите многобройни инициативи, в които да се трудим и празнуваме заедно.

Пожелава Ви от все сърце здраве и спокойни старини с близките за вас хора и продължавайте активно да участвате в обществения живот на община Котел!

Честит празник!

Предишна ПОЗДРАВ ПО ПОВОД 1 ОКТОМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО ПОВОД 1 ОКТОМВРИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТЕФАН ПАСКОВ: ГЛАСУВАЙТЕ, ПРОМЯНАТА ИДВА

Уважаеми съграждани, скъпи жители на Област Сливен, промяната идва необратимо. Гласувайте за промяната в неделя. Само така ще направим живота си по-добър. Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ е с №

Новини Сливен

ДВАМА ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФАТА НА „БУРГАСКО ШОСЕ“ СА ПРИЕТИ В БОЛНИЦАТА

Двама души са приети в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен след катастрофата на „Бургаско шосе“, станала на 17 януари. Те са настанени в Отделението по неврология. Жена на 43 години е

Новини Сливен

ОЩЕ ЕДИН БОЛЕН И ЕДИН ОЗДРАВЯЛ ОТ КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

Още един човек от Сливен е заразен с коронавирус, съобщиха от НОЩ. Така заболелите в Сливен станаха 59. 44 са новите случаи на COVID-19 за изминалото денонощие, с които общият