ПОЗДРАВ ДО УЧИТЕЛИТЕ ПО СЛУЧАЙ 5 ОКТОМВРИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛЯ
05.10.2022 1262 Прегледи

ПОЗДРАВ ДО УЧИТЕЛИТЕ ПО СЛУЧАЙ 5 ОКТОМВРИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛЯ

Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи учители,

От името на Община Котел Ви поздравявам с Международния ден на учителя – 5 октомври!

На този ден отдаваме своята признателност към Вас, които сте посветили живота си на обучението и възпитанието на децата ни, за да станат достойни граждани на България, носещи родния Котел и възрожденския му дух в сърцето си!

Вие сте вдъхновение, опора, пример. Да си учител е призвание, а вашият професионален път е мисия! Мисия, която изгражда децата и ги превръща в  личности, изпълнени със знание и устрем към бъдещето.

Благодаря Ви, уважаеми учители от община Котел, че давате толкова много от себе си на своите възпитаници и ги водите по този път!

Пожелавам на всички Вас, бивши и настоящи учители, здраве, дълголетие и признание от ученици и родители като към съвременни будители!

Честит празник!

 

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел

Предишна НАГРАДА "МИЛОСЪРДИЕ" ЗА 2022 Г. СЕ ПРИСЪЖДА НА КРАСИМИРА ТАНЕВА
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ПЕДАГОЗИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА УЧИТЕЛЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДОАЙЕНЪТ НА ИСТОРИЦИТЕ В СЛИВЕН ВАСИЛ ДЕЧЕВ: НИКОЛАЙ БЪЧВАРОВ И ПРОФ. ИВАН РУСЕВ МЕ ПОТЪРСИХА ЗА ПРЕИЗДАВАНЕТО НА ТРЕТИЯ ТОМ НА „ОПИТ ЗА ИСТОРИЯ НА ГРАД СЛИВЕН“

Доайенът на сливенските историци, краеведът Васил Дечев е част от екипа, който работи по преиздаването на том 3 от книгата „Опит за история на град Сливен” на д-р Симеон Табаков.

Новини Сливен

СИЛНО НАЧАЛО НА СЕЗОНА ЗА ДЖУДИСТИТЕ НА „БИОКОМ“

В Международен турнир за всички възрасти участваха джудистите на сливенския „Биоком”. От надпреварата те се завърнаха с отличия и равносметка за добро представяне. Класирането: Родените 2008-2009-2010г: Златомир Тодоров 34кг 1во Кристиян Димитров

Новини Сливен

ФИРМА „ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ“ ПОЗДРАВЯВА СВОИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Общинска фирма „Пътнически превози“ поздравява своите служители, клиенти и партньори с партньори с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Вече десетилетия нашата фирма е основен превозвач на сливналии в града и