ПОЗДРАВЛЕНИЕ ПО СЛУЧАЙ 22 СЕПТЕМВРИ ОТ СТЕФАН ПАСКОВ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ“

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ПО СЛУЧАЙ 22 СЕПТЕМВРИ ОТ СТЕФАН ПАСКОВ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ“

Скъпи граждани, 

Поздравявам ви с Деня на независимостта на България – 22 септември!

 

На днешния ден, преди 114 години, в историческата църква „Св. Четиридесет мъченици“ на старопрестолния град Велико Търново, с Манифест на княз Фердинанд, е обявена независимостта на България!

На този ден през 1908 година България окончателно прекъсва мрежата от политически зависимости и официално, и всепризнато започва да определя своята вътрешна и външна политика.

На този ден се издига международния авторитет на нашата страна и тя се превръща в равноправна на другите европейски държави. 

Нека отдадем почит на хилядите, дали живота си в освободителната борба и отвоювали независимостта на нашата Родина. Нека бъдем достойни наследници на нашите деди и да съхраним жаждата за свобода и независимост, за да пребъде България!

 Честита Независимост!

 Стефан Пасков

Предишна ЗА НЕЗАВИСИМА, СВОБОДНА И БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ
Следваща ЛИДИЯ ЙОРДАНОВА, УПРАВИТЕЛ НА "ЕКЗАКТА РИСЪРЧ ГРУП" ПРЕД SLIVENINFO: "ВЕЧЕ СТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗЛЪЧВАНЕТО НА СИЛНО ПРОЕВРОПЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ СЛЕД ВОТА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ В СЛИВЕН

ГЕРБ обявиха водачите си на листи. Лидерът на партията Бойко Борисов е водач на листата в Пловдив град и 25-и МИР София град. В област Сливен листата води Десислава Танева,

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ФИРМА ЗАПОЧНА ПРОИЗВОДСТВО НА УНИКАЛНА „ХАЙДУШКА ЛЮТЕНИЦА“

Сливенска фирма започна производство на уникална „Хайдушка Лютеница“. Роди се още един Хайдутин в гр.Сливен. По скоро не точно хайдутин, а „Хайдушка Лютеница“ Лютеница с уникален вкус……….с вкуса на едро

Новини Сливен

СПИПАХА ШОФЬОР С НЕРЕГИСТРИРАН АВТОМОБИЛ БМВ

В хода на полицейска операция по линия на TISPOL на 5 юни са започнати две бързи производства за управление на нерегистрирани моторни превозни средства. Служители на РУ-Твърдица са установили нерегистрирано