ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ СВЕЩЕНИЯ ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ МЕСЕЦ РАМАЗАН
април 24, 2020 1409 Прегледи

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ СВЕЩЕНИЯ ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ МЕСЕЦ РАМАЗАН

 

Днес е началото на свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Тази година всички празници са по – различни. Но трябва да останем отговорни, силни и единни! Нека всички да се водим от Доброто, да сме заедно и така да преодолеем тези дни на изпитание. Да сме изпълнени с надежда скоро да върнем нормалния си ритъм на живот. Уважаеми приятели мюсюлмани, в този свещен месец, който посвещавате на покаяние и равносметка, когато имащите се поставят на мястото на бедните, когато хората се сдобряват и прощават грешките си, нека това е движеща сила във взаимоотношенията помежду ни. Добротворчеството и човечността да тържествуват! Желая ви здраве, благоденствие и спокойни дни у дома!

С уважение, Янко Янков зам. – председател на ДПС

Предишна 100 ЧАСА ПО-КЪСНО
Следваща ОБЩИНА ТВЪРДИЦА С ОДОБРЕН ПРОЕКТ ПО ЦЕЛЕВА ПРОГРАМА "ТОПЪЛ ОБЯД ДО ДОМА В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ 2020"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН ИЗКАЗВА СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ПО ПОВОД КОНЧИНАТА НА ПЕТЯ РУМЕНОВА

Кметът Стефан Радев изказва съболезнования на близките и приятелите на Петя Руменова – дългогодишен служител на Община Сливен – от 1992 до 2011 г. Била е секретар на Общината в

Новини Сливен

ЗАЛОВИХА ДРОГИРАН ВОДАЧ ОТ НОВА ЗАГОРА

Водач на МПС, употребил наркотици е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 5 юни, около 03,00 часа, на улица „Васил Левски“, автопатрулен екип е спрял за проверка

Новини Сливен

22-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

Иззети наркотични вещества и един задържан при операция на полицията в Сливен срещу наркоразпространението. Акцията е проведена на 21 март от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към ОДМВР-Сливен.