ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ СВЕЩЕНИЯ ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ МЕСЕЦ РАМАЗАН
април 24, 2020 1298 Прегледи

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ СВЕЩЕНИЯ ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ МЕСЕЦ РАМАЗАН

 

Днес е началото на свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Тази година всички празници са по – различни. Но трябва да останем отговорни, силни и единни! Нека всички да се водим от Доброто, да сме заедно и така да преодолеем тези дни на изпитание. Да сме изпълнени с надежда скоро да върнем нормалния си ритъм на живот. Уважаеми приятели мюсюлмани, в този свещен месец, който посвещавате на покаяние и равносметка, когато имащите се поставят на мястото на бедните, когато хората се сдобряват и прощават грешките си, нека това е движеща сила във взаимоотношенията помежду ни. Добротворчеството и човечността да тържествуват! Желая ви здраве, благоденствие и спокойни дни у дома!

С уважение, Янко Янков зам. – председател на ДПС

Предишна 100 ЧАСА ПО-КЪСНО
Следваща ОБЩИНА ТВЪРДИЦА С ОДОБРЕН ПРОЕКТ ПО ЦЕЛЕВА ПРОГРАМА "ТОПЪЛ ОБЯД ДО ДОМА В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ 2020"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТРОВИХА ЧЕРНИ ЛЕШОЯДИ КРАЙ КОТЕЛ

Четири черни лешояда са били открити отровени край с.Тича, общ. Котел. Това съобщиха от „Зелени Балкани“. Сред тях е и Мичев – Боев, първото отгледано в дивата природа малко, след

Новини Сливен

КМЕТОВЕТЕ НА НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ЗАПОЗНАХА С УСЛОВИЯТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА КУЧЕТА

Собствениците на кучета, навършили шестседмична възраст трябва да ги представят на ветеринарен лекар за издаване на ветеринарен паспорт, обезпаразитяване и поставяне на ваксина. След като кучетата навършат 4 месеца, трябва

Новини Сливен

СТЕНА ЗА КАТЕРЕНЕ МОНТИРА ОБЩИНА СЛИВЕН В СПОРТЕН КОМПЛЕКС „АСЕНОВЕЦ“

  Стена за боулдър катерене беше монтирана в Спортен комплекс „Асеновец“ в Сливен. Днес кметът Стефан Радев се срещна с представители на Алпийски клуб „Сини камъни“, който ще ползва съоръжението.