ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН

Уважаеми съграждани,
Приемете искрените ми поздрави във връзка с празника на Сливен и деня, в който почитаме Свети Димитър!

Историята на родния ни край датира от древни времена. Нашите предци – родолюбци, възрожденци, предприемачи – са дали много за развитието на България. Нека продължим с почит и признание стореното от тях, да го развием в условията на новото време и да продължим гордо напред! Заедно!

За да може жителите на Сливен да го направим, са нужни мъдри управленски решения, далеч от задкулисие, лични интереси и непрозрачни решения или тясната партийна обвързаност.
Пожелавам на сегашните ръководители на града съзидателност, да уважават опита на предшествениците си, да не забравят постигнатото от тях и да не пренебрегват предизвикателствата днес. Успешно да използват всяка възможност за развитие на общината. Смелост и честност за обществена полза!

Живеем в трудно време. Всеки има своята кауза. Като бивш кмет на Сливен съм убеден, че от малкото, доброто на всеки, можем да направим голямото, общото добро за града и общината.
Вярвам, че сливенци ще останат верни на духа и традициите и ще съхранят за поколенията най-силните, достойни завети на нашите предшественици.

Пожелавам на всички здраве, семейно щастие и празнично настроение!

Двойно – за имениците!

Честит празник!

Ваш,
Янко Янков
Зам. – председател на ДПС

Предишна НА ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ БЯХА ВРЪЧЕНИ НАГРАДИТЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА 2018 Г.
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ЗАПОЧВА САНИРАНЕТО НА ОЩЕ ЕДИН БЛОК В СЛИВЕН

Още един жилищен блок в Сливен предстои да бъде саниран. По време на откриването на строителната площадка днес кметът Стефан Радев призова жителите на блока да си съдействат с изпълнителите

Новини Сливен 0 коментара

ТИХА И СПОКОЙНА ЗИМА, НА МЕСТА СЪС ЗАЛЕДЕНИ УЧАСТЪЦИ

В планинската част на общината е тихо, със снежна покривка в района на Карандила и с. Стара река около 5-6 см. В района на селата Раково, Бяла, Новачево, Божевци, Изгрев,

Новини Сливен 0 коментара

РЕМОНТИРА СЕ СВЕТОФАР НА ВЪЗЛОВО КРЪСТОВИЩЕ В СЛИВЕН

Извършва се ремонт на светофарната уредба на кръстовището, образувано от булевардите „Хаджи Димитър“ и „Братя Миладинови“. Подменят се 4 броя основни светофарни секции и 4 броя секции за пешеходци. Ремонтът

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

8 + two =