ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН

Уважаеми съграждани,
Приемете искрените ми поздрави във връзка с празника на Сливен и деня, в който почитаме Свети Димитър!

Историята на родния ни край датира от древни времена. Нашите предци – родолюбци, възрожденци, предприемачи – са дали много за развитието на България. Нека продължим с почит и признание стореното от тях, да го развием в условията на новото време и да продължим гордо напред! Заедно!

За да може жителите на Сливен да го направим, са нужни мъдри управленски решения, далеч от задкулисие, лични интереси и непрозрачни решения или тясната партийна обвързаност.
Пожелавам на сегашните ръководители на града съзидателност, да уважават опита на предшествениците си, да не забравят постигнатото от тях и да не пренебрегват предизвикателствата днес. Успешно да използват всяка възможност за развитие на общината. Смелост и честност за обществена полза!

Живеем в трудно време. Всеки има своята кауза. Като бивш кмет на Сливен съм убеден, че от малкото, доброто на всеки, можем да направим голямото, общото добро за града и общината.
Вярвам, че сливенци ще останат верни на духа и традициите и ще съхранят за поколенията най-силните, достойни завети на нашите предшественици.

Пожелавам на всички здраве, семейно щастие и празнично настроение!

Двойно – за имениците!

Честит празник!

Ваш,
Янко Янков
Зам. – председател на ДПС

Предишна НА ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ БЯХА ВРЪЧЕНИ НАГРАДИТЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА 2018 Г.
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ДЕЦА ОТ СЛИВЕН СЪБИРАТ ПАРИ ЗА ОПЕРАЦИЯ НА СВОЙ СЪУЧЕНИК С ДЦП

Деца от Сливен събират пари за операция на свой съученик с детска церебрална парализа (ДЦП). Третокласникът има нужда от лечение, за да продължи да ходи на училище и да бъде

Новини Сливен 0 коментара

СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА ПРОВЕРЯВА КЪЩИ ЗА ГОСТИ КРАЙ СЛИВЕН И КАРНОБАТ

Те извършват разследване на територията на няколко града Специализираната прокуратура, съвместно с МВР и ДАНС, разследват измами със средства от еврофондове. Извършва се разследване на територията на София, Пловдив, Сливен, Карнобат

Новини Сливен 0 коментара

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Разправят, че в театъра играят пиеса, която не се харесва на зрителите. Постановката била пълен провал. – Провал е меко казано! Вчера, като се обадих в касата на театъра

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

ten − ten =