ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН

Уважаеми съграждани,
Приемете искрените ми поздрави във връзка с празника на Сливен и деня, в който почитаме Свети Димитър!

Историята на родния ни край датира от древни времена. Нашите предци – родолюбци, възрожденци, предприемачи – са дали много за развитието на България. Нека продължим с почит и признание стореното от тях, да го развием в условията на новото време и да продължим гордо напред! Заедно!

За да може жителите на Сливен да го направим, са нужни мъдри управленски решения, далеч от задкулисие, лични интереси и непрозрачни решения или тясната партийна обвързаност.
Пожелавам на сегашните ръководители на града съзидателност, да уважават опита на предшествениците си, да не забравят постигнатото от тях и да не пренебрегват предизвикателствата днес. Успешно да използват всяка възможност за развитие на общината. Смелост и честност за обществена полза!

Живеем в трудно време. Всеки има своята кауза. Като бивш кмет на Сливен съм убеден, че от малкото, доброто на всеки, можем да направим голямото, общото добро за града и общината.
Вярвам, че сливенци ще останат верни на духа и традициите и ще съхранят за поколенията най-силните, достойни завети на нашите предшественици.

Пожелавам на всички здраве, семейно щастие и празнично настроение!

Двойно – за имениците!

Честит празник!

Ваш,
Янко Янков
Зам. – председател на ДПС

Предишна НА ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ БЯХА ВРЪЧЕНИ НАГРАДИТЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА 2018 Г.
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

АКЦЕНТИТЕ ОТ ФОРУМА НА ЕНП БЯХА ПРЕДСТАВЕНИ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

На провелия се днес брифинг кметът Стефан Радев представи акцентите от форума на Европейската народна партия, състоял се на 9 март в град София. На него са присъствали местни кметове

Новини Сливен 0 коментара

МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ СПЕЧЕЛИХА РАЛИ „ТВЪРДИЦА“

Мирослав Ангелов и Еди Сивов (Мегапорт) с Шкода Фабия R5 спечелиха 14-ото издание на рали Твърдица. Това е вторият успех на екипажа след рали-спринт Дряново. Ангелов поведе в националния шампионат,

Новини Сливен 0 коментара

УЧЕНИЦИТЕ ОТ ПГ ПО ХОТЕЛИЕРСТВО И ТУРИЗЪМ ЩЕ ПРАКТИКУВАТ В ИЗВЕСТНИ СЛИВЕНСКИ ФИРМИ

Професионална гимназия по хотелиерство туризъм „Акад.Н.Неделчев“  в Сливен  се включи в проект за развитие на Ученическите практики. 35 ученици от специалностите „Организация на туризма и свободното време”, „Производство на кулинарни

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

two × 1 =