ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ДИМИТЪР МИТЕВ ПО СЛУЧАЙ ДИМИТРОВДЕН

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН ДИМИТЪР МИТЕВ ПО СЛУЧАЙ ДИМИТРОВДЕН

Уважаеми съграждани,

За мен е чест и удоволствие от мое и от името на колегите ми от Общински съвет-Сливен да ви поздравя по случай празника на града – Димитровден.

Безспорно, Градът на Стоте войводи е дал много на хайдушкото и революционно движение. Имената на Хаджи Димитър, Панайот Хитов и много други борци за свободата на родината, са изписани със златни букви в българската история. Тук сливенският предприемач Добри Желязков – Фабрикаджията основава първото на Балканите текстилно производство. Родно място на много забележителни творци от миналото и нашето съвремие, известен със своите природни забележителности и културно-историческо наследство.

Още много са поводите да се гордеем с родния град. Имаме и още много задачи и предизвикателства, които да преодоляваме. Вярвам, че отговорни и обединени от една обща кауза и стремеж за добруването и развитието на нашия град, ние ще дадем своя принос за неговия икономически напредък и по-добра визия.

Приемете най-сърдечните ми пожелания за здраве на вашите семейства, късмет, успешни и ползотворни начинания и нека Свети Димитър ни закриля!

Честит празник!

Димитър Митев

Председател на Общински съвет-Сливен

Предишна НАД 3300 ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ДНЕС ИМАТ ИМЕН ДЕН
Следваща ЛЕК СПАД В БРОЯ НА ЗАБОЛЕЛИТЕ ОТ КОВИД-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

 В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕЖДА ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО СПОРТНА АКРОБАТИКА

Сливен е домакин на Държавното първенство по спортна акробатикa, което започна на 29 юни и ще приключи днес. В спортна зала „Васил Левски“ участват състезатели от 20 клуба в страната.

Новини Сливен

1524 СА ИМЕНИЦИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН НА ДНЕШНИЯ ИЛИНДЕН

Българската православна църква днес почита паметта на Свети пророк Илия. Църковният празник е наречен от народа Илинден. Името Илия в община Сливен носят общо 924 мъже, като 479 от тях

Новини Сливен

ДРЕХИ ЗА 200 ЛЕВА СА ОТКРАДНАТИ ОТ МАГАЗИН НА ЛАРГОТО

Криминалисти работят по кражби от търговски обект в центъра на град Сливен. На 16 октомври е заявена кражба от магазин за дрехи на бул. „Цар Освободител“. Около 13,20 часа на