ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ИНЖ. МАРИНЧО ХРИСТОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА СТУДЕНТИТЕ
08.12.2023 430 Прегледи

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ИНЖ. МАРИНЧО ХРИСТОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА СТУДЕНТИТЕ

Уважаеми студенти,

Днес е празник за всички Вас, които сте избрали да бъдете част от академичната общност и прекрачвайки прага на университета сте поели по пътя на образованието – ценна инвестиция за по-добро бъдеще.
Студентските години са незабравими, защото имате възможност да черпите теоретична и практическа информация от авторитети, каквито са Вашите лектори и да създадете нови контакти и вечни приятелства.
Независимо от многото сесийни притеснения тези години отминават неусетно и в бъдеще ще осъзнаете, че всяка частица вложено време и енергия си е заслужавала!
В днешния ден Ви приканвам да не забравяте, че неутолимият стремеж за нови знания и надграждане са основното гориво на вечно търсещия изследователски дух, който е основната причина светът да се движи напред.
Пожелавам Ви да бъдете здрави, упорити и да не се страхувате да мислите различно!
Честит празник!
инж. Маринчо Христов
Областен управител на област Сливен
Предишна ПЪРВО МЯСТО И ЗЛАТНА КУПА ЗА РАЯН КАМАРИНЧЕВ
Следваща ХВАНАХА ШОФЬОР НА БМВ БЕЗ КНИЖКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ВОДИ В СЛИВЕН ПРИ 69% ОБРАБОТЕНИ ПРОТОКОЛИ

Новосъздадената коалиция Продължаваме промяната е на първо място в Област Сливен при 69% обработени протоколи от РИК. За ПП са дали своя вот 27,77% от участвалите в изборите. На второ

Новини Сливен

14 ГЛАСА РАЗЛИКА МЕЖДУ ИТН И БСП ПРИ 82 % ОБРАБОТЕНИ ПРОТОКОЛИ В СЛИВЕН

Резултати за РИК СЛИВЕН Данни към 10:30 на 05.04.2021 г. при обработени 82.57% СИК протоколи в РИК Обобщени данни от избор на народни представители № ПАРТИЯ, КОАЛИЦИЯ, ИК ГЛАСОВЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Новини Сливен

82-ГОДИШЕН МЪЖ ЗАГИНА ПРИ ПОЖАР В СЛИВЕНСКИЯ КВ. „ДАМЕ ГРУЕВ“

82-годишен мъж е загинал при пожар в дома си, в сливенския квартал „Даме Груев“. Сигналът е получен на 24 ноември в 15,17 часа за пожар в жилищна сграда на ул.