ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАД СЛИВЕН

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАД СЛИВЕН

Скъпи съграждани,

За мен е особена чест да ви поздравя с празника на нашия град – Димитровден.

Сливен е град с неоценим принос към историята и културата на България, дал на нацията ни будители и бунтовници, писатели и войводи, видни интелектуалци и далновидни предприемачи. Имената на тези забележителни личности и родолюбци са неотменима част от сливенската ни памет, пример и мяра, с които да измерваме себе си днес.

И макар да живеем в сложни времена на предизвикателства и промени, вярвам, че заедно ще успеем да съхраним достиженията и да върнем старата слава на Сливен като лидер в стопанския и духовен живот на България. Тази цел е постижима, но само с общата ни решимост, дързост, усилия и синовна обич към нашия град!

Скъпи сливналии,

Казват, че Сливен е необикновен град. Град, който привързва към себе си всеки, който дори за малко е подишал чистия му балкански въздух, опрял е поглед в скалните дипли на Сините камъни, поскитал е по старите сливенски сокаци, разходил се е по главната улица с красивите барокови фасади на Художествената галерия и Историческия музей или просто е усетил милувката на сливенския вятър. Нека останем все така привързани към нашия мъдър, достолепен, непокорен и неостаряващ град! Нека го носим в сърцата си, където и да ни отведат пътищата на живота.

В Деня на Сливен от сърце ви пожелавам преди всичко здраве, добруване, осъществени стремежи, мирни и щастливи дни!

Честит празник!

 

Минчо Афузов,

областен управител на област Сливен

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОСРЕЩНА КМЕТА НА ПЕЧ И ДРУГИ ГОСТИ ОТ ПОБРАТИМЕНИ НА СЛИВЕН ГРАДОВЕ
Следваща ЧЕСТИТ ДИМИТРОВДЕН!

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА РОТАРИ-СЛИВЕН ХРИСТО СТОЯНОВ УСПЯ ДА СРЕЩНЕ РОТАРИАНЕЦ № 1 СЪС ЗАМ.-КМЕТА РУМЕН ИВАНОВ

Заместник- кметът Румен Иванов се срещна с Емил Коцев, гуверньор на Ротари България. Срещата се проведе в Община Сливен и на нея присъстваха президентът на Ротари клуб – Сливен Христо

Новини Сливен

МУСТАФА МУСТАФОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА ДПС ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В СЛИВЕН

Областният председател на ДПС Мустафа Мустафов, който е настоящ общински съветник в Сливен, ще води отново листата за съветници от партията за предстоящите местни избори. Това стана ясно след проведени

Новини Сливен

ШОФЬОР НА АУДИ Е ХВАНАТ СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

44-годишен мъж е хванат да управлява лек автомобил „Ауди А4“ след употреба на наркотици. Проверката е извършена от полицейски екип на 30 май в 12,00 часа в град Нова Загора.