ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ
23.12.2021 550 Прегледи

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ

Уважаеми жители на Сливенска област,

В навечерието сме на светлия християнски празник – Рождество Христово. Ще бъдем с най-близките си, ще ни радва топлината на семейството и закрилата на дома. Нека не губим вярата, че в помислите и делата си можем да бъдем по-отзивчиви и по-щедри към другите. Нека не изчисляваме успехите си в тегло, брой, пазарна стойност. Защото някъде някои са с по-малко от нас, но пак са щастливи.

Скъпи приятели,

Годината, която изпращаме, ни подготви да ценим важните неща в живота ни: здравето, труда, духовността.  Нека те ни водят и в идните дни. Защото чудото на Рождество е нашата надежда, че по-доброто предстои.

Пожелавам здраве, разбирателство и благоденствие във всеки дом!

Щастлива Коледа!

С уважение:

 

Минчо АФУЗОВ

Областен управител на област Сливен

Предишна ТЪРЖЕСТВОТО "КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ" - ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА НА КОТЕЛ
Следваща 31-ГОДИШЕН МЪЖ Е АРЕСТУВАН ЗА ДРОГА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СПРЯ АСФАЛТИРАНЕТО НА ВЕЛОАЛЕИТЕ ЗАРАДИ ЗАБЕЛЕЖКИ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО 

Темата за проекта, свързан с изграждането на велоалейната мрежа в града и забележки по част от изпълнението му беше сред акцентите на днешния брифинг на кмета Стефан Радев. Пред журналисти

Новини Сливен

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА НИКУЛДЕН ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ФИРМА „ФИШКОМ“ – СЛИВЕН

Уважаеми съграждани, Днес почитаме Свети Николай Мирликийски Чудотворец – покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите. Днешният ден и наближаващите празници ни дават поводи за радост и веселие, но и

Новини Сливен

83 СА АКТИВНИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19, ТРИМА ОТ БОЛНИТЕ СА МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ

  Активните случаи на COVID-19 намаляха с 16 през последните три дни. Към момента болните в Сливенска област са 83 души, трима от тях са медицински персонал, съобщиха от Областния кризисен щаб.