ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ

Уважаеми жители на Сливенска област,

В навечерието сме на светлия християнски празник – Рождество Христово. Ще бъдем с най-близките си, ще ни радва топлината на семейството и закрилата на дома. Нека не губим вярата, че в помислите и делата си можем да бъдем по-отзивчиви и по-щедри към другите. Нека не изчисляваме успехите си в тегло, брой, пазарна стойност. Защото някъде някои са с по-малко от нас, но пак са щастливи.

Скъпи приятели,

Годината, която изпращаме, ни подготви да ценим важните неща в живота ни: здравето, труда, духовността.  Нека те ни водят и в идните дни. Защото чудото на Рождество е нашата надежда, че по-доброто предстои.

Пожелавам здраве, разбирателство и благоденствие във всеки дом!

Щастлива Коледа!

С уважение:

 

Минчо АФУЗОВ

Областен управител на област Сливен

Предишна ТЪРЖЕСТВОТО "КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ" - ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА НА КОТЕЛ
Следваща 31-ГОДИШЕН МЪЖ Е АРЕСТУВАН ЗА ДРОГА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДОКТОРЪТ ПО ПЕДАГОГИКА ВЛАДИМИРА ТЕНЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ПП «РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ» В СЛИВЕН

Днес областният координатор на ПП „Републиканци за България“ за Сливен Недко Недев, регистрира в РИК листата на партията за предстоящия вот на 11.7.2021. Водач на листата на партията в 21-ви

Новини Сливен

В ДРАГОДАНОВО БЕ ОСВЕТЕНА НОВА ЦЪРКВА

Над 250 жители и гости на сливенското с.Драгоданово се събраха за освещаването на новопостроената православна църква „Св. Йоан Рилски“. Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий освети храма, в съслужение с протосингела

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Пример за женска логика: – Считате ли себе си за умна? – Не, разбира се, да не съм глупава! – Какво е пернишка анемия? – Липса на кръв по желязото.