ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА КОСТА КАРАНАШЕВ ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА КОСТА КАРАНАШЕВ ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми жители на община Котел,

Поздравявам ви с Деня на Независимостта на България – 22 септември!

На този ден преди 113 години в историческата черква „Свети Четиридесет Мъченици” във Велико Търново прозвучават думите: „Провъзгласявам, съединената на 6 септември 1885 година, България за независимо царство”. Тези думи решават бъдещето на нашия народ, преминал през робства и войни, през възходи и падения.

Нека днес да отдадем заслуженото на тази заветна дата. Нека отстояваме смисъла ѝ всеки ден и да помним казаното в Манифеста за обявяването на независимостта: „Да живее свободна и независима България! Да живее българският народ!”

Честит празник!

Предишна ПЪТЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ФАРМАЦЕВТИ СЛОЖИХА ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ

Сливенските фармацевти се включиха в протеста днес в знак на съпричастност с исканията за реформи в сектора, предпазване от корпоративни интереси, както и за подпомагане за въвеждането на новата верификация за лекарствата.

Новини Сливен

ВТОРОКЛАСНИЧКА ОТ ТРЕТО УЧИЛИЩЕ ПОЛУЧИ НАГРАДА ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС

На 31-ви октомври бе отбелязан международният ден на Черно море. Учениците на ОУ „Д-р Иван Селимински” от първи и втори клас активно се включиха в честването на събитието като изпратиха

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ УЧАСТВА В КОНГРЕСА НА ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ В ХЕЛЗИНКИ

Конгрес на Европейската народна партия ще се проведе във финландската столица Хелзинки на 7 и 8 ноември. Работата на конгреса ще протече в няколко пленарни заседания, в които ще участват