ПОЗДРАВЛЕНИЕ И ПРИЗИВ ЗА ПОДКРЕПА ОТ ВЛАДИМИР РУСЕВ

ПОЗДРАВЛЕНИЕ И ПРИЗИВ ЗА ПОДКРЕПА ОТ ВЛАДИМИР РУСЕВ

Уважаеми съграждани,
предстои ни до отпразнуваме най-светлия празник в християнската година – Раждането на Божия син.

Бъднината на всеки от нас ще бъде изпълнена с това, в което вярваме. Аз вярвам, че по-важно е не колко дълго живеем, а как изживяваме земните си мигове. Вярвам, че по-малко трябва да съдим другия, а повече себе си. Вярвам в неугасващата сила на прошката. Вярвам също, че 2021 година ще бъде светла, мирна и спокойна за всички нас, а християнските ценности отново ще излязат на преден план. Една от тези християнски ценности е състраданието.

Аз лично вярвам и в това, че християнското сърце изпитва състрадание през цялата година, но особено предразположено е в дните около Рождество. Затова бих желал чрез тази медия да отправя призив за подкрепа към семейството, което неотдавна изгуби своя обичан баща и съпруг – Иван Никифоров. Той бе всеотдаен приятел, саможертвоготовен наш съотборник в баскетболния отбор на Сливен, а впоследствие – полицай, посветил живота си на грижата за хората.

Ние, една част от неговите приятели вече подадохме ръка на семейството му в негова памет. Моля всеки, който иска да реализира своята благотворителна воля, да използва данните по-долу:

BG59BPBI79361079855601
Магдалена Георгиева Никифорова

Желая на всички светли и спокойни Рождественски празници!

 

 

 

 

Предишна 61 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЕСЕДКА ЗА ОБЩУВАНЕ БЕЗ ТЕЛЕФОНИ ИЗГРАЖДАТ В ГИМНАЗИЯТА ПО ИКОНОМИКА В СЛИВЕН

Беседка за общуване без телефони ще бъде изградена в Професионалната гимназията по икономика в Сливен. Инициативата е на учениците от учебното заведение. Беседката е част от техен проект, който включва

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПРИЗОВА ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ДОБРОВОЛЦИТЕ, КОИТО РАБОТЯТ И ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

Продължава дезинфекцията на входните врати и домофоните в жилищните сгради в Сливен и през почивните дни. Тя се извършва от 20 доброволци, записали се на обявения от Община Сливен телефон.

Новини Сливен

ГЕОРГИ МАМАЛЕВ, ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ И КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ В СЛИВЕН СЪС СУПЕР ТОП ШОУТО СИ

„Майсторите на комедията” са кръстили супер топ шоуто си любимците на България Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата актьори гостуват в Сливен на 25 февруари в зала „Сливен” с