ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ЯНКО ЯНКОВ ЗА ПРАЗНИКА НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ЯНКО ЯНКОВ ЗА ПРАЗНИКА НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ

Уважаеми служители на полицията,

С огромно уважение и почит Ви поздравявам с предстоящия професионален празник 8 ноември – Ден на българската полиция!

В деня на св. Архангел Михаил празнуват тези мъже и жени, избрали отговорната и трудна, но достойна професия на служещи в българската полиция. Хората, които денонощно работят в полза на обществото, пазят ни и осигуряват спокойствието на населението в страната. В последните тежки месеци на разпространение на COVID – 19, българските полицаи съдействат на здравните органи и от първа линия помагат за опазване здравето на хората.

Скъпи съграждани,

Нека отдадем заслуженото уважение и признание за работата на тези, които допринасят съществено за нашето спокойствие и обществен ред.

Нека професионализмът в работата им да продължи, да им пожелаем здраве и сили в отговорното им поприще и тяхно призвание на служители на реда и законността!

Приемете моите най – искрени пожелания за сила, готовност и морал при изпълнение на високохуманните Ви задължения и за утвърждаване на демократичните ценности в обществото!

На Вас и Вашите семейства и близки пожелавам много здраве, благополучие и щастие в домовете!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

Янко Янков

Зам.-председател на ДПС

Председател на Парламентарната комисия по отбрана в 42-то Народно събрание​

 

Предишна НАД 2500 ИМЕНИЦИ ЧЕРПЯТ НА АРХАНГЕЛОВДЕН В СЛИВЕН
Следваща ДЖО БАЙДЪН Е ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЕТЪР БАЙЧЕВ: ТОПЛАТА ЕСЕН СТРУВА СКЪПО НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ

Топлата есен тази година радва много от хората, но струва скъпо за нас, земеделците. Само досега съм дал допълнително 10 000 лева за обработка на посевите. По това време е нормално

Новини Сливен

РАБОТОДАТЕЛИ ОТ СЛИВЕН СЕ СРЕЩНАХА С УЧЕНИЦИ ОТ ГИМНАЗИЯТА ПО ТУРИЗЪМ В РАМКИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ УМЕНИЯ

В   рамките на  Европейската  седмица на професионалните умения,  работодатели от град Сливен проведоха учебни часове по професионално обучение с учениците от Професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев“.

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ И ДИМИТЪР МИТЕВ ЩЕ УЧАСТВАТ В ЗАСЕДАНИЕ НА НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Управителният съвет на Националното сдружение на общините в България свиква първото за мандата заседание на Общото събрание на 25 и 26 февруари. Сливен ще бъде представен от кмета Стефан Радев