ПОЖАР В НАЙ-ГОЛЯМАТА ФИРМА В ТВЪРДИЦА

ПОЖАР В НАЙ-ГОЛЯМАТА ФИРМА В ТВЪРДИЦА

Пожар е избухнал снощи в най-голямата фирма в Твърдица. Това е фабриката за производство на хавлии „Аглика“, в която работят повече от 300 души. огънят бил потушен с помощта на работниците и пристигналите огнеборци.

Ето и съобщението на МВР – Сливен във връзка с инцидента.

Късо съединение в ел.инсталацията на производствен цех в предприятие в град Твърдица е причината за възникване на пожар, причинил материални щети. Сигналът е получен на 14 декември в 20,11 часа. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали няма. Спасени са 2 сгради, 4 машини, цех апретура и склад за готова продукция. Унищожени са 40 м. плат и ел.инсталацията на цеха.

Предишна  ТОП СПОРТИСТИТЕ НА СЛИВЕН ЗА 2021 Г. БЯХА ОТЛИЧЕНИ С НАГРАДИ НА ОБЩИНАТА
Следваща ТОНИ ДИМИТРОВА В СЛИВЕН С ПРЕДКОЛЕДЕН КОНЦЕРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ МАСОВО ИЗКАЧВАНЕ НА ХАМАМ БАИР

С музикални изпълнения, разиграване на томбола с предметни награди и демонстрация на уменията на полицейско куче премина масовото изкачване на Хамам баир днес. В него се включиха и домашните любимци

Новини Сливен

ДОКУМЕНТИ ЗА ТЕЛК И РКМЕ- РЗИ ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ САМО ПО ПОЩАТА

Във връзка с потвърден случай на COVID-19 инфекция в състава на ТЕЛК и въведени противоепидемични мерки от държавен здравен инспектор, съобщаваме, че за периода от 28.10.2020г. до 08.11.2020г. ТЕЛК-Сливен и

Новини Сливен

ЗАЛОВИХА ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ В СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен са задържали извършител на грабеж. Полицейските служители започват работа по случая на 6 май след получено заявление за извършена кражба на портмоне с пари и лични документи.