ПОЖАРНИКАРИ ПОМАГАХА НА МЕДИЦИ В КВАРТАЛ „КОЛЬО ФИЧЕТО“

ПОЖАРНИКАРИ ПОМАГАХА НА МЕДИЦИ В КВАРТАЛ „КОЛЬО ФИЧЕТО“

Пожарникари помагаха на медици в сливенския кв. „Кольо Фичето“. В сряда вечерта пред блок № 8 пристигнаха 2 линейки и 1 пожарна. Пожарникарите са помагали на трудноподвижен мъж. Днес за това съобщиха от полицията.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 11 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

Екип на РСПБЗН-Сливен е оказал помощ на екип на ЦСМП-Сливен. На 18 септември, в 21,25 часа, дежурният екип е оказал съдействие на екипа на ЦСМП-Сливен да свали от четвъртия етаж на жилищен блок в кв.“Кольо Фичето“ и да качи в линейката трудноподвижен 52-годишен мъж с дихателна недостатъчност.

Екипи на районните служби ПБЗН в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица са гасили пожари, възникнали в сухи треви, храсти и отпадъци, в селата Чинтулово, Селиминово, Съдиево, Каменово, Градец, в град Шивачево и в землищата на Сливен и Нова Загора.

Предишна МЪЖ Е ХВАНАТ С НАРКОТИЦИ ЗАД ВОЛАНА
Следваща ЧЕТИРИ ДВОЙКИ ЩЕ СКЛЮЧАТ ГРАЖДАНСКИ БРАК НА ДНЕШНАТА ДАТА - 19 СЕПТЕМВРИ 2019 ГОДИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИХАЕЛА ФИЛЕВА ПЯ ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА СЛИВЕН

Обичаната от малки и големи певица Михаела Филева поздрави всички жители и гости на Сливен по повод Димитровден. Изпълнителката изнесе концерт на площад „Хаджи Димитър“ по покана на Община Сливен.

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА ТЕЛЕВИЗОР И 30 ЛИТРА РАКИЯ

територията на РУ-Нова Загора. На 18 март 56-годишен мъж е подал заявление за извършена кражба от дома му в град Нова Загора. Неизвестен извършител, след като разбил остъклението към входа

Новини Сливен

18-ТИ ЗИМНИ ПРАЗНИЦИ В СЕЛО МЕЧКАРЕВО

С богата музикална и танцова програма, за 18 – ти пореден път бяха отбелязани  зимните празници в село Мечкарево. Организатори на събитието са Община Сливен, кметство село Мечкарево и читалище