ПОДПИСКАТА СРЕЩУ ДПС ТРЪГНА И НА ГЛАВНАТА УЛИЦА В СЛИВЕН
юни 28, 2021 928 Прегледи

ПОДПИСКАТА СРЕЩУ ДПС ТРЪГНА И НА ГЛАВНАТА УЛИЦА В СЛИВЕН

Коалиция Българските патриоти ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ да събира подписи за закриване на ДПС в центъра на Сливен до Стария бряст. Подписката ще бъде изнасяна и до градинката с Кълбото на главната улица, съобщи кандидатът за народен представител Доброслав Иванов.

Призовавам всички сливналии да подкрепят подписката за закриване на ДПС, тъй като това е една противоконституционна, етническа и верска партия, която злоупотребява и с доверието на своите избиратели и с търпението на българския народ! Тя иска да вкара новия султанат, проповядван от Ердоган тук в България. Иска вечно да участва с нейните схеми за купуване на гласове, за управление на бизнеса. Не веднъж сме блокирали българо-турската граница срещу изборния туризъм и ако трябва пак ще го направим. Но нека хората се подпишат, защото единственото което направиха партиите, които работиха 8 – 9 дена в българския парламент, бе да увеличат гласовете от Турция, коментира Доброслав Иванов.

Подписката ще бъде внесена в прокуратурата на Република България, с искане за иницииране на производство по реда на Глава пета от Закона за политическите партии относно прекратяване на Политическа партия „Движение за права и свободи“ на основание чл. 40, ал. 1, т. 2 от ЗПП. Всеки пълнолетен българин може да се подпише. В цялата страна има пунктове за събиране на подписи – постоянни и мобилни. Събраните подписи могат да бъдат предавани по места в партийните клубове на политическите партии или да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1000 София, ул. „Пиротска“ 5, ет. 5.

Подписката може да изтеглите от тук: https://nfsb.bg/…/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0…

Коалиция Българските патриоти е под № 16 на машината и в бюлетината.

 

Предишна АСИМ АДЕМОВ: ЗАЩИТИХМЕ ИНТЕРЕСА НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Следваща СТОЯНКА АЗМАНОВА: ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СТЕФАН ПАСКОВ, ЗАЩОТО МИ ПОМОГНА В НАЙ-ТРУДНИЯ МОМЕНТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

25-ГОДИШНА ШОФЬОРКА ОТ СЛИВЕН КАТАСТРОФИРА В БУРГАС

Два леки автомобила катастрофираха преди минути в бургаския жк „Меден рудник“ и пратиха двама души в болница. Инцидентът е станал на кръстовището на булевардите „Ал. Г. Коджакафалията“ и „Захари Стоянов“

Новини Сливен

КМЕТОВЕТЕ НА СЛИВЕН И ЯМБОЛ НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В РЕГИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „ОБИЧАМ МОЯ РОДЕН ГРАД”

Кметовете на Ямбол и Сливен Валентин Ревански и Стефан Радев наградиха заедно победителите от конкурса за рисунка „Обичам моя роден град“, организиран от Община Ямбол и подкрепен от Община Сливен.

Новини Сливен

В СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ПРЪСКАНЕТО СРЕЩУ КОМАРИ И КЪРЛЕЖИ

Община Сливен продължава с пръскането срещу комари и кърлежи. Извършена е дезакаризация на тревните площи на всички детски градини и ясли. В зависимост от метеорологичната обстановка ще се обработят  и