ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЕ НА УБИЕЦ ОТ НОВА ЗАГОРА
август 17, 2023 896 Прегледи

ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЕ НА УБИЕЦ ОТ НОВА ЗАГОРА

Окръжна прокуратура – Сливен задържа за срок до 72 часа Я.Я. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 17-годишна жена, с която е съжителствал. Престъплението е осъществено на 14.08.2023 година в град Нова Загора. То е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.6а, вр. чл.115 от НК, тъй като е извършено в условията на домашно насилие.

По време на разследването е установено, че убийството е извършено с нож.

Предстои Окръжна прокуратура – Сливен да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняемия.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПОДПАЛВАЧЪТ НА ДИСКОТЕКА "САКС" ОСТАВА В АРЕСТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕЦ – СЛИВЕН: НАЛИЧИЕТО НА ТОПЛОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПО-НИСКИ СМЕТКИ

Очаква се абонатите на „Топлофикация – Сливен“ ЕАД, които са оборудвали радиаторите си с индивидуални топлоразпределители, да формират по-ниски сметки за парно през м. ноември. Причината за това, е по-високата

Новини Сливен

УЧЕНИЦИТЕ ОТ 5 ДО 11 КЛАС В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕМИНАВАТ НА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ОТ 15 МАРТ ДО 2 АПРИЛ

Учениците от 5 до 11 клас в област Сливен преминават на дистанционно обучение от 15 март до 2 април, съобщи пред журналисти директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Петя Балулова.

Новини Сливен

РЪКОВОДСТВОТО НА РЗИ – СЛИВЕН СЪС СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА 7 АПРИЛ

Всяка година на 7 април светът отбелязва деня на здравето. Днес е и професионален празник на хората в бели престилки. В условия на извънредна ситуация, при все още нестихващата пандемия