ПОБОИЩА В СЕЛО СКОБЕЛЕВО И В СЛИВЕН
01.11.2021 1384 Прегледи

ПОБОИЩА В СЕЛО СКОБЕЛЕВО И В СЛИВЕН

Сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен работи по два случая на причинени телесни повреди. На 30 октомври в село Скобелево след сбиване е причинена телесна повреда на 48-годишен мъж. Той е откаран в болнично заведение в град Сливен и настанен за лечение с опасност за живота.

На 29 октомври след възникнал конфликт в игрална зала в град Сливен 25-годишен посетител в залата е ударил крупието, като му е причинил телесна повреда- счупен зъб. Работата по случаите продължава. Образувани са досъдебни производства.

Предишна ПО-МАЛКО НОВОЗАРАЗЕНИ И ПОВЕЧЕ ИЗЛЕКУВАНИ ОТ  COVID -19 ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща 22-ГОДИШЕН Е ХВАНАТ ДРОГИРАН ЗАД ВОЛАНА В КВ. "СИНИ КАМЪНИ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЖЕНА Е В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПАДАНЕ ОТ ВИСОКО

52-годишна жена, паднала от високо, е настанена в Отделението по реанимация на МБАЛ  „Д-р Иван Селимински”-Сливен. Тя има счупване на двете ръце и травма на главата. Състоянието й е задоволително.

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ АТАНАС ЗАФИРОВ

Уважаеми учители, книжовници и културни дейци – радетели на българската духовност, Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай Деня на народните будители. На този празник всички ние се прекланяме пред делото

Новини Сливен

ОПОНЕНТИТЕ НА МИНЧО АФУЗОВ НЕ СЕ ОСМЕЛИХА ДА СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ НЕГО В ДЕБАТ

Минчо Афузов: Партиите бранят интересите си, независимите работят за града си Среща-дискусия за бъдещето на Сливен беше организирана вчера в зала ”Сливен” от независимия кандидат за кмет на Сливен Минчо