ПЛАНИРАНИ СПИРАНИЯ НА ВОДОПОДАВАНЕТО В ГР. СЛИВЕН НА 19.09.2022 Г.
14.09.2022 3835 Прегледи

ПЛАНИРАНИ СПИРАНИЯ НА ВОДОПОДАВАНЕТО В ГР. СЛИВЕН НА 19.09.2022 Г.

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи за: „Изграждане на нови и реконструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи и съоръжения на гр. Сливен, вкл. водопроводи до и от ПСПВ и мерки за ефективност“във връзка с изграждането на водопровод ще бъде спряно водоподаването във Високата зона на гр. Сливен от 08.00 ч. до 24.00 ч. на 19.09.2022 г.

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия  на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД“, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура“, финансиран от Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз чрез Кохезионен фонд.

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен „ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

 

Предишна ПОДКРЕПА ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА В ОБЩИНА КАРЛОВО
Следваща ОБЩИНА КОТЕЛ СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА ТВЪРДИЦА СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ПО ПРОЕКТ „ТОПЪЛ ОБЯД“ ПО ВРЕМЕ НА COVID-19

В Община Твърдица стартира приемът на заявления за ползване на социална услуга „Осигуряване на топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19“. ЛИЦА, КОИТО МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ: Лица без доходи

Новини Сливен

ЗАПОЧНА СТРОИТЕЛСТВОТО НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА В СОТИРЯ

Започна строителството на нова сграда на детската градина в сливенското село Сотиря. За първи път след 30-годишно прекъсване образователната институция отново ще има собствен, просторен дом с всички удобства за

Новини Сливен

ТОВАРЕН ВЛАК УДАРИ КАРУЦА В НОВОЗАГОРСКО

Товарен влак удари каруца в Новозагорско вчера следобед. Влакът е навлизал от гара Коньово към гара Нова Загора. Според полицията няма пострадали при инцидента. Конят също е в добро състояние.