ПЛАМЕН КРУМОВ ПОЕМА ТРИ ЛИЧНИ АНГАЖИМЕНТА КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН
март 31, 2021 2555 Прегледи

ПЛАМЕН КРУМОВ ПОЕМА ТРИ ЛИЧНИ АНГАЖИМЕНТА КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН

Пламен Крумов – кандидат за народен представител от 21-ви МИР СЛИВЕН. Той е част от коалицията ГЕРБ-СДС, като в интегралната бюлетина можете да го откриете с №28 и личностна преференция #104.  Четвърти в листата на ГЕРБ И СДС. Точно три лични ангажимента поема към съгражданите си и към всички жители на четирите общини в областта – Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

1. Да помага за развитието на спорта всячески и неуморно. В това число съдействие за изграждане на съвременни спортни площадки, на квартален принцип. Както и с точни съвети за развиване на масов спорт. Мечетата му е малки, големи и още по-големи да спортуват и да са здрави, но за всички трябва да им бъдат създадени условия.

  1. Помощта за малкия и среден бизнес като следващ ангажимент се изразява с лично съдействие и ходене на място във всяко едно населено място, за кандидатстване по общински, държавни и европейски програми.

    3. Третият ангажимент е в три посоки – селски туризъм, селско стопанство и екотуризъм. Все неща, които са свързани с развиването на местната икономика.

Предишна ДЕЯН ДЕЧЕВ" ПРИЕМАМ ЗА МОЙ ОБЩЕСТВЕН ДЪЛГ РАЗРЕШАВАНЕТО НА КАЗУСА С ТЕРЕНА НА БИВШАТА ТУБ БОЛНИЦА
Следваща ИВАН КЛИСУРСКИ ОТ ПП "ИМА ТАКЪВ НАРОД" - СЛИВЕН: ПОЛИТИКАТА У НАС ИМА НУЖДА ОТ СЕРИОЗНО ЛЕЧЕНИЕ, А ИЗБОРИТЕ СА НАЧАЛОТО НА ТЕРАПИЯТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗНАКОВИ СЕДЕСАРИ СТАНАХА ЧАСТ ОТ РИК – СЛИВЕН

Двама знакови седесари станаха част от Районната избирателна комисия в Сливен, научи Sliveninfo. Член на комисията става Жоро Марев. Някога той бе председател на СДС в Сливен и зам.-областен управител.

Новини Сливен

ЖЕНА, БЛЪСНАТА ОТ АВТОБУС, Е В РЕАНИМАЦИЯ С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА

71-годишна жена е настанена вчера  в Отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен с тежки наранявания, получени при катастрофа. Жената е от село Млекарево и е била

Новини Сливен

СЛИВЕН ЩЕ ИМА НОВА НАРЕДБА ЗА ОБЛИКА НА ГРАДСКИТЕ ПРОСТРАНСТВА

Дневният ред на предстоящата утре, 6 април, сесия на местния парламент в Сливен включва седемдесет и шест точки. Това заяви на редовната си пресконференция председателят на Общинския съвет Димитър Митев.