ПЛАМЕН КРУМОВ НАПРАВИ СДС ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В ОБЩИНА СЛИВЕН

ПЛАМЕН КРУМОВ НАПРАВИ СДС ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Футболната легенда Пламен Крумов направи СДС трета политическа сила в Община Сливен. Оглавяваната от бившия футболист на ЦСКА партия получи 1695 гласа и се нарежда непосредствено след ГЕРБ и БСП.

Самият Крумов отново има най-много преференции от всичките над 350 кандидати за общински съветници. Той получава 812 преференциални гласа.

Само допреди 2 години СДС бе изчезнала от политическата карта на Община Сливен. Откакто партията бе оглавена от Пламен Крумов, тя тръгна по възходяща линия и вече е трета политическа сила.

„Най-важното е, че аз познавам, всеки от хората, гласувал за мен и СДС. Това ме отличава от мнозина, защото за нас гласуват приятели и съмишленици“, заяви Пламен Крумов. Който отново е усмихнат и готов да прави добро.

„Аз не обичам многото думи, а предпочитам действията. Сигурен съм, че в новия общински съвет, заедно със Стефан Радев като кмет, Сливен има добро бъдеще“, каза Пламен Крумов.

Предишна КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН
Следваща ТЪРГОВЕЦ ЗАЕМА МЯСТОТО НА МАРИЯ ГРИГОРОВА В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА С КОНЦЕРТ В СЛИВЕН НА 18 ОКТОМВРИ

Една от най-любимите прими на българската музика, Йорданка Христова, ще зарадва почитателите си в Сливен. Концертът, озаглавен „Любимите евъргрийни“, ще бъде изпълнен с участието на оркестъра на Държавна опера-Бургас. Диригент

Новини Сливен

20-ГОДИШНА ЖЕНА Е СЪС СЧУПЕН КРАК СЛЕД КАТАСТРОФА

На 10 март, в 08,30 часа, в РУ-Нова Загора, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на автомагистрала „Тракия“, в района на километър 229. Лек автомобил „Опел Астра“, управляван от

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Уведомяваме нашите клиенти, че срока за възстановяване на топлоподаването към ул.“Граф Игнатиев“ №6 и №8 се удължава до 20,00ч. на 05.08.2019г., поради ремонтни работи по топлопреносната мрежа. Ръководството се извинява