ПЛАМЕН КРУМОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА СДС ЗА СЪВЕТНИЦИ

ПЛАМЕН КРУМОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА СДС ЗА СЪВЕТНИЦИ

Лидерът на СДС в Сливен Пламен Крумов води партийната листа за общински съветници.

„Целта ни е по-добро представяне от това, което имаме в момента“, каза Крумов, който този мандат е единствен съветник от СДС в Сливен.

Синята партия няма да издига свои кандидат за кмет. Очаква се СДС да подкрепи Стефан Радев. Това обаче ще стане официално през следващите дни.

Пламен Крумов е общинският съветник , който получи най-много преференции на изборите в Сливен през 2015 г. Той е легенда на българския футбол и е играл в ЦСКА и други водещи отбори.

Пламен Крумов е създател и собственик на спортна академия „Сините камъни“, където футбол тренират десетки сливенски деца.

Втори в синята листа е Ивелин Калинчев, трета е Ваня Костова, на четвърто място е Стефан Стайков, на 5-то – Ивелина Даголова, а на 6-то е Илиян Илчев.

Предишна СТАРТИРА ИЗГРАЖДАНЕТО НА СКЕЙТ ПАРК В СЛИВЕН
Следваща РЗИ-СЛИВЕН НАПОМНЯ: ПРОДЪЛЖАВА ИЗВЪНРЕДНАТА ИМУНИЗАЦИОННА КАМПАНИЯ СРЕЩУ МОРБИЛИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЛАСУВАХА ПРОМЕНИ В РЕГЛАМЕНТА ЗА ИЗБОР НА НАЙ-ДОБРИ СПОРТИСТИ В СЛИВЕН

Промяна в регламента за избор на 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове и най-добър спортист с увреждания на Сливен беше беше обсъдена на среща в Общината.

Новини Сливен

ЦВЕТЕН КЪТ РАДВА СЛИВЕНЦИ В ГРАДСКАТА ГРАДИНА

Флашмоб „Моят цветен град“, по време на който бе представен проектът „Цветен кът за сливенци“, се проведе на 1 октомври в градската градина. Присъстваха част от „виновниците“ за реализацията на

Новини Сливен

ПОЛИЦАЙ ОСЪДИ СЛИВНАЛИЯ, КОЙТО ГО ОБИЖДАЛ И ПУСНАЛ КЛИП ВЪВ ФЕЙСБУК

Сливенски полицай осъди мъж, който го обиждал, записал обидите на телефон и ги пуснал във фейсбук. Присъдата е на Районен съд – Сливен за случка от 22 декември миналата година.