ПЛАМЕН КРУМОВ:“ТРЪГВАМ ЗА ПОБЕДА“

ПЛАМЕН КРУМОВ:“ТРЪГВАМ ЗА ПОБЕДА“

„Тръгвам за победа на предстоящите местни избори“, заяви пред медиите и свои поддържници общинският съветник Пламен Крумов, който снощи обяви кандидатурата си за кмет на Сливен. Той уточни, че ще използва регистрацията на партията „Пряка демокрация“, както ще направи и настоящият кмет на Ямбол Валентин Ревански, с когото са семейни приятели. Крумов обяви намерението им да работят съвместно за развитието на двете съседни общини.

Крумов е бил дългогодишен футболист, от близо десет години се занимава с бизнес, семеен е с две деца.

Той акцентира върху намерението заедно с екипа си да води позитивна кампания, пожела на всички кандидати успех и „да победи по-добрият“.

Посочи, че ще се постарае да участва с пълна листа за общински съветници, както и с кандидати в почти всички населени места в общината. Сред кандидатите за общински съветници са Момчил Пантелеев, Стефан Стайков, Йовита Пенчева, Радомир Йорданов, Петър Балтов, Петко Добрев, Магдалена Ганева, Георги Георгиев, Николай Стоянов, Стефан Христов, Гончо Стоянов, д-р Свилен Станчев, доц. Христо Узунов, Евгени Енев, Атанас Чанев, Димитър Петров и др.

В листата има юристи, лекар, икономисти, много от тях са треньори, занимават се със спорт, както и с частен бизнес, земеделие и др. Всички те се обединяват зад идеята да покажат, че политиката има чиста страна и ще работят с общи сили за благото на Сливен.

В програмата за управление, която ще представи подробно по време на кампанията, са залегнали прозрачност, работа с всички представители на бизнеса. Крумов заяви, че е разговарял с немски консорциум, които са го уверили, че ще инвестират в развитието на Сливенските минерални бани и Карандила.

„Целта ни не е балотаж, а победа“, категоричен бе Пламен Крумов, който заяви, че никога през живота си не е продал мач и никога не е правил договорки в дейността си на общински съветник.

Предишна ТАЗИ ВЕЧЕР ЛЯТНО КИНО НА ОТКРИТО В КОТЕЛ
Следваща ЦЯЛ ГРАД НА НАТО ЩЕ СТРОЯТ ВОЕННИТЕ БЛИЗО ДО ЯМБОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

92-ГОДИШЕН ПИЯН ШОФЬОР Е ЗАЛОВЕН НА 8 МАРТ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

  В РУ-Сливен е започнато бързо производство за управление на нерегистрирано МПС. На  8 март в град Сливен, при ежедневния контрол по пътна безопасност, е спрян за проверка лек автомобил

Новини Сливен

ВЛАДИМИР РУСЕВ: ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ СЛИВНАЛИИ БЪЛГАРЩИНА И ЧОВЕЧНОСТ

Уважаеми съграждани, изминава една година, наситена с изключителна социална динамика – здравна криза, икономическа парализа, политическа трансформация. Но и година, заредена с надежда и вяра, даващи силата на нашия, българския дух.

Новини Сливен

24-ГОДИШЕН ШОФЬОР ОТ СЛИВЕН Е ХВАНАТ ДРОГИРАН ЗАД ВОЛАНА

24-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Ситроен“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена в 22.20 часа на 10 април в град