ПЛАМЕНА ПЕТРОВА: ОБИЧАМ СЛИВЕН! НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА!

ПЛАМЕНА ПЕТРОВА: ОБИЧАМ СЛИВЕН! НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА!

„Обичам Сливен! Не можем да оставим нещата така – за това гласувах“, каза Пламена Петрова на излизане от 85-та секция в 11-то СОУ „Константин Константинов“ в кв. Дружба“.

Според нея предизборната кампания била препълнена с обещания и „обич към избирателя“, но изборите не са финал, а етап.

„След тях започва важното – да видим доколко пороят от обещания ще бъде изпълнен. Аз гласувах за промяна на Синята зона, за общинска социална програма към наистина нуждаещите се деца и възрастни, против разпиляването на парите за социална политика, за Общинска полиция, за насочване на средства за ремонти в кварталите и в селата. Това са конкретни неща, а не големи политически приказки“ – каза още Пламена Петрова.

Предишна ГЕН. КОЛЬО МИЛЕВ: ГЛАСУВАХ ЗА ПРОМЯНА И НОВА СКОРОСТ В РАЗВИТИЕТО НА СЛИВЕН
Следваща ЕЛЕНА ПОПОВА: СМЕЛИТЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРОМЯНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПЛАНИНСКАТА СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА ПРИ БЧК-СЛИВЕН

Работна среща на кмета Стефан Радев с представители на Планинската спасителна служба към БЧК се проведе днес. Те запознаха кмета и неговия заместник Камен Костов с дейността си, спецификата на

Новини Сливен

КРЪГЛА МАСА НА ОБЩНОСТЕН ЦЕНТЪР – СЛИВЕН

В Общностен център – Сливен се организира кръгла маса, на която беше представена реализацията на дейностите от края на 2016 г. домесец септември 2018 г. Събитието се проведе на 20 септември. Дейностите към проекта са „ Ранна интервенция

Новини Сливен

СЪДЪТ ПОТВЪРДИ ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ОТВЛИЧАНЕ В ТВЪРДИЦА

Бургаският апелативен съд потвърди наложена от Окръжен съд – Сливен  мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Юбеит М., привлечен като обвиняем за две умишлени престъпления, извършени в гр. Твърдица.