ПИСТОЛЕТ И ПЛАКЕТ ЗА КОМИСАР СТАНИМИР КОЛЕВ
29.01.2024 3619 Прегледи

ПИСТОЛЕТ И ПЛАКЕТ ЗА КОМИСАР СТАНИМИР КОЛЕВ

На 29.01.2024 г. от 09,30 часа в залата на ОД МВР-Сливен се проведе тържествен сбор на Директор ОД МВР-Сливен, старши комисар Димитър Величков във връзка с пенсионирането на комисар Станимир Колев Колев-заместник директор на ОДМВР-Сливен поради навършване на пределна възраст 60 г.
В залата присъстваха целия ръководен състав и служители на РУ-я и ОД МВР-Сливен.
В своето слово Директорът на ОД МВР-Сливен старши комисар Димитър Величков изказа благодарност към  комисар Станимир Колев за дългогодишния професионален труд, положен в служба на Обществото. За него комисар Колев е един доказан професионалист, колега и приятел и може да бъде като пример и еталон за българския полицай.
Старши комисар Величков връчи от името на Министъра на Вътрешните работи най-високата награда-огнестрелно оръжие и от свое име плакет на ОДМВР-Сливен, като пожела на комисар Колев много здраве и късмет на него и близките му, да продължи все така отдадено да постига своите мечти занапред и винаги директорския кабинет ще е отворен  за него за приятелски разговор.
Старши комисар Величков каза, че това е най- трудната и вълнуващата награда, която е връчвал на свой служител.
Комисар Станимир Колев Колев е в редиците на МВР от 1992 г.
Преминал е през различни длъжности по време на професионалната си кариера: инспектор в „Криминална полиция“, инспектор в БОП – Сливен, началник на РУ на МВР – Сливен, началник отдел „Охранителна полиция“ и заместник директор в ОД МВР-Сливен.
По време на службата си в МВР комисар Станимир Колев е постигнал високи професионални резултати с изключително значение в противодействието на престъпността и опазването на обществения ред.
През годините е награждаван многократно, като сред тях най-високо отличие в МВР са наградите от Министъра на Вътрешните работи: „почетен знак на МВР III ст.“;  „почетен знак на МВР II ст.“; „почетен знак на МВР II ст.“ и огнестрелно оръжие.
Предишна ЯМБОЛ ОБЯВИ ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ, УЧЕНИЦИТЕ ОСТАВАТ В КЛАС
Следваща КАБИНЕТЪТ ПРЕМАХВА ТАКСИТЕ ЗА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ДЖУДО И КЛУБОВЕ ОТ СЛИВЕН

Взаимодействието между местната власт, Българската федерация по джудо и клубовете по джудо в Сливен бяха обсъдени по време на среща между кмета Стефан Радев, председателя на федерацията доц. Румен Стоилов

Новини Сливен

ПЪРВИ МЕДАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА СВЕТОВНОТО ПО ЩАНГИ В КОЛУМБИЯ

Сливналията Божидар Андреев спечели първи медал за страната ни на продължаващото в Колумбия световно първенство по вдигане на тежести за мъже и жени. Българинът грабна среброто в изхвърлянето и се

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ ЛИДЕР НА ДПС В СЛИВЕН ДАРИ 300 ПРЕДПАЗНИ МАСКИ

Областният лидер на ДПС Мустафа Мустафов дари 300 предпазни маски за хората в балканските села – Новачево, Градско, Бяла паланка и Жълт бряг. Мустафов съобщи за Радио Сливен Нет, че