ПЕТЪР ВИТАНОВ С ПОДКРЕПА ЗА СЛИВЕНСКАТА ЛИСТА НА БСП
март 27, 2021 393 Прегледи

ПЕТЪР ВИТАНОВ С ПОДКРЕПА ЗА СЛИВЕНСКАТА ЛИСТА НА БСП

Евродепутатът Петър Витанов пристигна в Сливен за да изрази подкрепата си към кандидатите за народни представители от „БСП за България“.

Витанов посети предизборната шатра на Ларгото и заедно с водача на листата Атанас Зафиров и местни социалисти раздадоха листовки с предизборната програма на БСП.

След посещението си в Сливен Петър Витанов публикува в профила си във фейсбук:

„Предизборната кампания може да бъде лична и емоционална. Роден съм в #Сливен и детството ми е преминало тук. Пътуването ме върна в едно отдавна отминало време на спокойствие, безгрижие и невинност. Гражданите на Сливен са запазили чувството си за #общност, което в по-големите градове сякаш отдавна е изчезнало.

С водача в листата Атанас Зафиров раздадохме листовки и поговорихме с местните хора. Посетихме винарска изба „Афузов“ и опитахме едни от най-хубавите вина, произведени в района. После пътят ни отведе на среща със служителите и ръководството на местна фабрика, която осигурява немалко работни места в града.

Убеден съм, че Сливен отново може да бъде развит, процъфтяващ и достолепен – такъв, какъвто го помня от детството. Изборът на професионалисти като Атанас Зафиров може да бъде първа стъпка към промяната.“

 

снимки: https://www.facebook.com/VitanovPeter

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Предишна ГОРАН БЛАГОЕВ „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“: КАК ДА ГОВОРИМ ЗА НАЦИОНАЛНА ПАМЕТ И ДОСТОЙНСТВО, СЛЕД КАТО ПАМЕТНИЦИТЕ НА ЕДНА ЧУЖДА АРМИЯ СА ПО-ВНУШИТЕЛНИ ОТ ТЕЗИ НА СОБСТВЕНАТА НИ ВОЙСКА?
Следваща БОЙКО БОРИСОВ ИНСПЕКТИРА ПРОЕКТ ЗА КАНАЛИЗАЦИЯ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „РЕЧИЦА“

За автора

Може да харесате още

Новини

ОБРАХА ЕДНО ОТ ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ ЛИЦА НА bTV

Спортният журналист Петър Бакърджиев е бил обран по празниците. Неприятната новина съобщи самият той в социалната мрежа. „Новата година у нас дойде с неканени гости! Търсили са си подаръци… Дано

Новини

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА: МОЯТА БИТКА Е ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА И БЕДНОСТА

„В ЕП съм готова да работя с всички колеги по всички теми, но основните  ще бъдат- справедливост, бедност, огромната демографска криза. Според специалистите България се превръща в огромна демографска пустиня.

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

В Перник: – Господине, бихте ли ми казали, как да стигна до болницата? – Ами, то е трудно за обяснение, по-лесно ще стане ако ти забия един между очите и