ПЕТЪР ВИТАНОВ С ПОДКРЕПА ЗА СЛИВЕНСКАТА ЛИСТА НА БСП
март 27, 2021 676 Прегледи

ПЕТЪР ВИТАНОВ С ПОДКРЕПА ЗА СЛИВЕНСКАТА ЛИСТА НА БСП

Евродепутатът Петър Витанов пристигна в Сливен за да изрази подкрепата си към кандидатите за народни представители от „БСП за България“.

Витанов посети предизборната шатра на Ларгото и заедно с водача на листата Атанас Зафиров и местни социалисти раздадоха листовки с предизборната програма на БСП.

След посещението си в Сливен Петър Витанов публикува в профила си във фейсбук:

„Предизборната кампания може да бъде лична и емоционална. Роден съм в #Сливен и детството ми е преминало тук. Пътуването ме върна в едно отдавна отминало време на спокойствие, безгрижие и невинност. Гражданите на Сливен са запазили чувството си за #общност, което в по-големите градове сякаш отдавна е изчезнало.

С водача в листата Атанас Зафиров раздадохме листовки и поговорихме с местните хора. Посетихме винарска изба „Афузов“ и опитахме едни от най-хубавите вина, произведени в района. После пътят ни отведе на среща със служителите и ръководството на местна фабрика, която осигурява немалко работни места в града.

Убеден съм, че Сливен отново може да бъде развит, процъфтяващ и достолепен – такъв, какъвто го помня от детството. Изборът на професионалисти като Атанас Зафиров може да бъде първа стъпка към промяната.“

 

снимки: https://www.facebook.com/VitanovPeter

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Предишна ГОРАН БЛАГОЕВ „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“: КАК ДА ГОВОРИМ ЗА НАЦИОНАЛНА ПАМЕТ И ДОСТОЙНСТВО, СЛЕД КАТО ПАМЕТНИЦИТЕ НА ЕДНА ЧУЖДА АРМИЯ СА ПО-ВНУШИТЕЛНИ ОТ ТЕЗИ НА СОБСТВЕНАТА НИ ВОЙСКА?
Следваща БОЙКО БОРИСОВ ИНСПЕКТИРА ПРОЕКТ ЗА КАНАЛИЗАЦИЯ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „РЕЧИЦА“

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Вървят Шерлок Холмс и д-р Уотстън по улицата. Холмс казва: – Слушайте, Уотстън! Зад този ъгъл сега ще ви набият. – Холмс! Аз винаги съм се възхищавал на логиката

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Пиян човек спира случаен минувач: – Страшно се извинявам, бихте ли ми направили една услуга? – Каква? – Да преброите колко цицини имам по главата. Човекът преброява старателно и казва:

Новини

МИНЧО АФУЗОВ: ИМАМЕ ПРОБИВ ЗА РЕШАВАНЕТО НА ПРОБЛЕМИТЕ СЪС СОБСТВЕНОСТТА НА ГРОБНИЦАТА В КАЛОЯНОВО

Министерството на културата даде указания за процедурите, които трябва да бъдат извършени, за да може тракийската гробница в с.Калояново да бъде реставрирана, консервирана и отворена за посещение на туристи. Движението