ПЕТОЛЪЧКАТА И ЯМБОЛСКАТА ДЕТЕЛИНА ЩЕ БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ 3 ЧАСА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ
07.02.2024 673 Прегледи

ПЕТОЛЪЧКАТА И ЯМБОЛСКАТА ДЕТЕЛИНА ЩЕ БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ 3 ЧАСА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ

Втори ден пътен възел Петолъчката ще бъде затворен от 10.00 до 13.00 часа от протестиращи земеделци. Същото важи и за Ямболската детелина.

Протестът продължава въпреки предложения меморандум от премиера Николай Денков и включените в него точки за излизане от кризата, и поканата за разговори между страните днес в 18.00 часа.

„Ние обмисляме това предложение и днес нашите колеги ще бъдат на срещата в 18:00 часа, за да уточнят какво точно означава тази „опростена сметка и да видим дали ще е приемлива за нас. Това е един плюс, има промяна във вижданията на правителството“, заяви заяви Кольо Колев – член на НАЗ.

От браншовата камара уточниха, че очакват срещата с премиера Денков, за да получат повече информация.

„Ако удовлетворят нашите искания ще спрем протестите, но на този етап ние не сме сигурни дали това ще се случи“, посочи Кольо Колев.

„Ние сме тук не защото искаме само някакви субсидии, а защото искаме промяна на политиката и намаляване на административния натиск „, Коста Петров – браншова камара „Плодове и зеленчуци“, по БНТ.

 

Снимка:БНТ

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДНЕС СЕ СБОГУВАМЕ С БОРИСЛАВ ЧАКРИНОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СПИПАХА ПИЙНАЛ ВОДАЧ НА МОТОПЕД ДО ВХОДА НА УЧИЛИЩЕ

В хода на засилената патрулна дейност в районите на учебните заведения в град Сливен полицейски екип е установил неправоспособен водач, който управлява нерегистрирано МПС след употреба на алкохол.  На 9

Новини Сливен

СПЕШНО СЕ ТЪРСИ КРЪВ ЗА ПОСТРАДАЛ В КАТАСТРОФАТА КРАЙ ТВЪРДИЦА

Здравейте! Пиша Ви с молба за помощ! Мъжът ми вчера беше един от участниците в тежката катастрофа край Гурково с тировете. Имаме нужда от помощ, моля Ви помогнете. Търсим спешно

Новини Сливен

СЕДЕМ ДЕНОНОЩИЯ АРЕСТ ЗА ПОРЕДНИЯ ХУЛИГАН, ПУСКАЛ СИЛНА МУЗИКА

36 -годишен мъж е задържан в РУ-Сливен за хулиганство. Полицейски служители се отзовават на сигнал за силна музика на 3 май, в 00:30 часа, на улица „Балатон” в град Сливен.