ПЕТИМА С АЛКОХОЛ И ДРОГА ХВАНАХА ПРЕЗ УИКЕНДА
май 15, 2023 955 Прегледи

ПЕТИМА С АЛКОХОЛ И ДРОГА ХВАНАХА ПРЕЗ УИКЕНДА

В дните от 12 до 15 май на територията на ОДМВР-Сливен са установени петима водачи употребил алкохол над 1,2 промила и наркотични вещества.

На 13 май, около 00,20 часа, в село Ябланово е извършена проверка на лек автомобил „Опел“, управляван от мъж на 43 години от същото село. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. Проверката е извършена от служители на РУ-Котел. По случая е образувано бързо производство.

На 12 май, на път І-6, в село Калояново, е извършена проверка на 23-годишен мъж от град Твърдица, водач на лек автомобил „Мерцедес“. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Проверката е извършена от служители на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен. По случая е образувано бързо производство.

На 12 май в град Сливен, е извършена проверка на 22-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Пежо“. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Проверката е извършена от служители на група „Охрана обществения ред“  към РУ-Сливен. По случая е образувано бързо производство.

38-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Фолксваген“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 13 май на път ІІ-53 от екип на участък „Запад“ към РУ-Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано бързо производство.

На 13 май,  около 21.20 часа, на ул.“Добри Добрев“ в град Сливен, е извършена проверка на 25-годишен мъж от град Сливен, водача на лек автомобил „Фолксваген“. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Проверката е извършена от служители на група „Охрана обществения ред“  към РУ-Сливен. По случая е образувано досъдебно производство.

Предишна БМВ ГОРЯ В КВ. "РЕЧИЦА"
Следваща ШОФЬОР ОТ СЛИВЕН Е В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА С МАГАРЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОВЕДОХА СЕ КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЪСТАВА НА СЕКЦИОННИТЕ И ПОДВИЖНИТЕ СЕКЦИОННИ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Във връзка с насрочените на 11 юли  Парламентарни избори, днес кметът Стефан Радев проведе консултации за състава на секционните и подвижните секционни избирателни комисии в община Сливен. На тях присъстваха

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА ПАРИ И ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ ОТ АВТОМОБИЛ В СЕЛО МЕДВЕН

Криминалисти на РУ-Котел работя по кражба от лек автомобил в село Медвен. За времето от 12,15 до 14,45 часа на 14 септември неизвестен извършител е откраднал пари и лични документи

Новини Сливен

ГЕНЕРАЛ КОЛЬО МИЛЕВ: СЛИВЕН НЯМА ЛОБИ В ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ

От 2010 г., когато се върнах в Сливен и досега, мога да кажа със сигурност, че Сливен няма лоби в централната власт. А в наше време това е голям проблем