ПЕТИМА СА МИГРАНТИТЕ, ПРИЕТИ В БОЛНИЦАТА СЛЕД КАТАСТРОФА В НЕДЕЛЯ
май 3, 2022 366 Прегледи

ПЕТИМА СА МИГРАНТИТЕ, ПРИЕТИ В БОЛНИЦАТА СЛЕД КАТАСТРОФА В НЕДЕЛЯ

Петима пострадали мигранти от катастрофа, станала на 1 май край Нова Загора, са приети в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Общо 9 души от този пътен инцидент са транспортирани до болницата, но са приети петима. В Отделението по ортопедия са настанени двама. Единият е със счупена подбедрица, измръзнали пръсти на двата крака и луксация на лакът. Вторият е със счупване на раменна кост. Сериозно е пострадал мъж, който има счупване на шиен прешлен, а друг е с фрактура на челюстта. Петият пациент е бил приет в неврохирургия, но по-късно е изписан от болницата.

За периода от 29 април до 2 май спешна помощ в болницата са потърсили 179 души, хоспитализирани са 87 от тях. Извършени са 20 операции и 15 раждания.

Предишна ПРЕДСТОИ ПРЕМИЕРА НА КНИГАТА, ПОСВЕТЕНА НА РОДЕНИЯ В СЛИВЕН ЛЕГЕНДАРЕН КМЕТ НА СОФИЯ - ИНЖ. ИВАН ИВАНОВ
Следваща НА 6 МАЙ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ТРАДИЦИОННИЯТ СЪБОР В СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 26.09.2019 г.(четвъртък) до 14.00 ч. е прекъснато водоподаването в района на бул. „Георги Данчев“ и ул.

Новини Сливен

СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ ОТ КЛУБ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „ТУИДА“ С ТРИ ЗЛАТНИ И ЕДИН БРОНЗОВ МЕДАЛ

Държавно лично отборно първенство по спортни танци и надпревара за Купа България се проведе на 27 октомври в град Сливен. Състезанията са част от Държавния спортен календар на Българска федерация

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ДИРЕКТОРА НА ЮИДП ДП ГР. СЛИВЕН ИНЖ. МИРОСЛАВ МАРИНОВ ПО ПОВОД СЕДМИЦА НА ГОРАТА 2022 Г.

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ЛЕСОВЪДИ, ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛИ И РАБОТНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ НА БЪЛГАРСКАТА ГОРА, От днес 04.04.2022 година започва 97-та Седмица на гората – професионалният празник на всички, чиято съдба с призвание и