ПЕТИМА СА ЗАДЪРЖАНИ С НАРКОТИЦИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА
06.01.2020 1158 Прегледи

ПЕТИМА СА ЗАДЪРЖАНИ С НАРКОТИЦИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА

Акцията е проведена в края на миналата седмица на територията на районите управления в Сливен и Нова Загора. Извършени са проверки от екипи на Криминална и Охранителна полиция за установяване на лица, занимаващи се с разпространение и употреба на наркотични вещества.

В хода на процесуално-следствени действия, извършени от служители на РУ-Нова Загора, в частен имот в село Асеновец са намерени и иззети 18 пакета, съдържащи суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на канабис. Общото тегло на иззетото наркотично вещество е около 1 килограм. Собственикът на имот- Д.Р. на 31 години, е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.

Четирима са задържаните при акцията в Сливен.

На 5 януари е извършена проверка на 28-годишния Й.Й. от град Сливен. Той е установен от полицейски екип на улица „Тодор Каблешков“. В него и в дома му е намерена и иззета суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на канабис. Й.Й. е задържан за 24 часа.Около 22,00 часа на 4 януари, на ул.“Г.С.Раковски“, е извършена полицейска проверка на 22-годишния М.М. от град Сливен. Той доброволно е предал две пликчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. М.М. е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа.

На 5 януари, при проверка на ул.“Орешак“, е установен 17-годишният К.Й. от град Сливен. В него е намерено и иззето топче от станиол, съдържащо суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на канабис. К.Й. е задържан за 24 часа.

На 6 януари в квартал „Дружба“ е извършена полицейска проверка на 25-годишния Й.Й. от град Сливен. Той доброволно е предал пликче, съдържащо метамфетамин.

Й.Й. е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа.

Операциите по линия „Наркотици“ на територията на ОДМВР-Сливен продължават.

 

Предишна ДИКЕНСОВИЯТ СКРУДЖ – НА СЦЕНАТА НА ДРАМАТИЧНИЯ ТЕАТЪР В СЛИВЕН
Следваща ЗАДЪРЖАХА МЪЖА, ПОТРОШИЛ С КИРКА ФОЛКСВАГЕН В КВ. "ДРУЖБА"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЗКРИХА КРАДЕЦ НА КОБИЛА

На 12 ноември, около 10,30 часа, в дежурната част на РУ-Твърдица, е получен сигнал за кражба на домашно животно-кобила, от имот в село Сборище. След проведените издирвателни действия животното е

Новини Сливен

ОЩЕ ЕДИН ЗАБОЛЯЛ ОТ КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

В Сливен има нов случай на коронавирус, съобщиха от НОЩ в понеделник сутринта. Бройката на заболелите с опасната зараза в града е вече 40. 58 новите установени лица с коронавирус

Новини Сливен

СЛИВЕНСКАТА АВТОГАРА ЩЕ СЕ СТОПАНИСВА ОТ ОБЩИНСКОТО ПРЕДПРИЯТИЕ „ГРАДСКА МОБИЛНОСТ“

  Сливенската автогара вече ще се стопанисва от общинското предприятие „Градска мобилност“, което се грижи и за Синята зона в града, научи Sliveninfo. Решението за това е взето от общинските