ПЕТИМА ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ ХВАНАХА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА КАТ
10.10.2022 751 Прегледи

ПЕТИМА ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ ХВАНАХА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА КАТ

Петима водачи на МПС, употребили алкохол и наркотични вещества, двама от които с алкохол над 2 промила, са установени през почивните дни от екипи на ОДМВР-Сливен.

На 10 октомври, в 01,15 часа, на път ІІ-48, полицейски екип на РУ-Котел е спрял за проверка лек автомобил „Ауди А8“, управляван от водач на 55 години от град Разград. Пробата за употреба на алкохол е показала над 2,00 промила алкохол. Мъжът е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

На 8 октомври, в 06,30 часа, в село Научене полицейски екип на РУ-Нова Загора, извършващ контрол в малките населени места, е спрял лек автомобил „Форд Ескорт“. При проверката се установява, че водачът е неправоспособен на 21 години от същото село. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място, е показала положителен резултата над 1,2 промила. Водачът е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство.

На 8 октомври, в 21,40 часа, в село Гавраилово, полицейски екип на РУ-Сливен, извършващ контрол в малките населени места, е спрял за проверка лек автомобил „Опел Виваро“, управляван от водач на 59 години от село Желю войвода. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място,  е показала положителен резултат над 2,00 промила. Водачът е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство.

На 8 октомври в село Чинтулово е извършена проверка на 22-годишен мъж от същото село, водач на лек автомобил „БМВ“. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен резултат. Водачът е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство.

На 9 октомври, на бул.“Ст.Стамболов“  в град Сливен, е извършена проверка на 55-годишен мъж, водач на лек автомобил „Ауди“. Пробата за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 1,2 промила. Водачът е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство.

 

 

Предишна ТРИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В СЛИВЕН СТАНАХА ПРЕЗ УИКЕНДА
Следваща ОГНЕБОРЦИ СПАСИХА 88-ГОДИШЕН МЪЖ ПРИ ГОЛЯМ ПОЖАР В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР ПЪТУВА КЪМ ЯМБОЛСКАТА БОЛНИЦА, КЪДЕТО СА НАСТАНЕНИ РАНЕНИТЕ ОТ СЛИВЕНСКИЯ БУС

Здравният министър Костадин Ангелов пътува за ямболската болница, където в момента екипът на лечебното заведение полага грижи за пострадалите при катастрофата между пътнически бус със сливенска регистрация и товарен автомобил,

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА НАЦИОНАЛЕН УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС ПО ПОВОД 180 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ХАДЖИ ДИМИТЪР

По повод отбелязването на 180 години от рождението на сливенския войвода и борец за свобода Хаджи Димитър през 2020 г. Община Сливен, Регионално управление на образованието–Сливен, Регионален исторически музей „Д-р

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВЯВА МЮСЮЛМАНИТЕ С КУРБАН БАЙРАМ

Областният управител Минчо Афузов поздравява мюсюлманската общност с големия празник Курбан байрам. От свое име и от името на екипа си той отправя пожелания за здраве, разбирателство, успехи и надежда