ПЕТА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА TRAVEL ACADEMY

ПЕТА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА TRAVEL ACADEMY

Петата годишна конференция на Travel Academy ще се проведе на 29 и 30 март отново в Правец. Форумът е единствено по рода си събитие, в което темите и дискусиите са разделени според  интересите на туристическите агенции и хотелиерите. Travel Academy дава възможност на участниците не просто да научат последните тенденции в туристическия бранш, но и да се срещнат с колеги и партньори, да зададат своите въпроси на част от най-добрите експерти в България. Конференцията е като „сверяване на часовника” с последните тенденции в бизнеса, както и удобен случай да бъдат решени конкретни проблеми и казуси. На събитието ще бъдат изнесени лекции в областта на бизнес планирането, маркетинга, управлението на инвестициите, ще се обсъждат основните проблеми, иновациите и тенденциите в бранша. Между лекторите са Димо Желев, Радомир Русев, Иво Апостолов, Волен Марков, Станислав Димитров, Александър Алексиев, Румен Драганов, Георги Кандев и др. Форумът се организира по идея на Антон Пенев, Димо Желев и Радомир Русев, които през 2013 година, водени от желанието си да обединят туристическия бранш и да създадат модерна и иновативна конкурентна среда за развитие, създадоха първото по рода си събитие, което вече се приема като водещо за всеки служител, мениджър или собственик на бизнес в сектор „Туризъм”. И тази година Транспортна и туристическа компания „Дорис” е сред партньорите на организаторите на Travel Academy.

Ако искате да проследите част от лекциите на Travel Academy в реално време, можете да направите това този линк: Онлайн излъчване на конференцията

Предишна БУМ НА АВТОКЪЩИТЕ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

СТАРТИРА ОТНОВО ПРОГРАМАТА ЗА ТОПЪЛ ОБЯД В ОБЩИНА СЛИВЕН

От началото на февруари 2018 г. стартира раздаването на топъл обяд всеки работен ден по проект BG05FMOP001-3.002-0148-C06 „Осигуряване на топъл обяд в Община Сливен“ по Оперативна програма за храни и/или

Новини Сливен 0 коментара

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Двама студенти съквартиранти си говорят: – Много е тежко положението с храната… без никакви доходи… Искаш ли да си вземем едно прасе и да си го гледаме на терасата?

Новини Сливен 0 коментара

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

„Пътна полиция”-Сливен уведомява гражданите, че от 12 март глобите, наложени с фиш, електронен фиш и наказателно постановление могат да се плащат на ПОС терминал в сградата на КАТ-Сливен, стая №11.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

16 − eight =