ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „НАДЕЖДА“ В СЕЛО ЗЛАТИ ВОЙВОДА ЧЕСТВА 50-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ
април 28, 2022 684 Прегледи

ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „НАДЕЖДА“ В СЕЛО ЗЛАТИ ВОЙВОДА ЧЕСТВА 50-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

С разнообразна фолклорна програма днес Пенсионерски клуб „Надежда“ в село Злати войвода отбеляза 50 години от своето основаване. По случай годишнината,  цветя и поздравителен адрес до членовете на клуба изпрати кметът на община Сливен Стефан Радев. В него сливенският градоначалник отправя своите най-добри пожелания за здраве, да посрещат още много годишнини и да продължават да бъдат посланик на българските традиции, култура и обичаи.

„Продължавайте със същия хъс и енергия да развивате дейността на клуба и да създавате нови контакти. Вашите ентусиазъм и енергия са пример, че човек може да бъде нужен и полезен във всяка възраст и етап от живота си“, пише още в поздравителния адрес от кмета Радев.

От своя страна председателят на клуба Райка Динева благодари за вниманието от името на всички. „Надежда“ е създаден през 1972 г., а през годините  самодейният му състав е печелил редица отличия от културни прояви. Днешният празник уважиха и членовете на пенсионерския клуб в Старо село.

Предишна ТЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКАТА ИМУНИЗАЦИОННА СЕДМИЦА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВА ОПЕЛА СЕ БЛЪСНАХА НА КРЪСТОВИЩЕ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Два „Опел“-а се блъснаха на кръстовището пред ДКЦ-2 в центъра на Сливен, видя репортер на Sliveninfo. Инцидентът стана малко след 12 часа в понеделник. По колите има сериозни материални щети.

Новини Сливен

ГЕНЕРАЛСКИ НАГРАДИ ЗА ВОЕННОСЛУЖЕЩИ ОТ СЛИВЕН

Военнослужещи от Сливен  получиха награди по повод 1 март – Деня на логистиката в Българската армия и професионален празник на Ремонтната база за въоръжение и техника. Това стана по време на

Новини Сливен

НИКОЛАЙ СТОЯНОВ ИЗМЕСТВА АНТОНИЙ АНДОНОВ ОТ ВТОРОТО МЯСТО В ЛИСТАТА НА БАСТА

Андоний Андонов, който прекара последните четири години в общинския съвет, бе кандидат за кмет и втори в листата на партия БАСТА, няма да влезе в новия местен парламент. Той е