ПЕНСИОНЕРИ ОТ СЛИВЕН ПРИВЕТСТВАХА КАНДИДАТ – КМЕТА РУМЕН БОЗУКОВ

ПЕНСИОНЕРИ ОТ СЛИВЕН ПРИВЕТСТВАХА КАНДИДАТ – КМЕТА РУМЕН БОЗУКОВ

 

Пенсионери от най-високата част на кв. „Клуцохор“, известна като Слънчев бряг, приветстваха в своя клуб кандидат – кмета на МК „Движение заедно за промяна“ Румен Бозуков.

„Поканихме ви, защото сме впечатлени от вашите послания“, заяви при посрещането Недялка Видева, която е председател на пенсионерския клуб.

Румен Бозуков обеща на пенсионерите по-ниски данъци, безплатен транспорт и по-чисти улици.

„Лично се ангажирам да направя необходимото, за да има автобусна спирка в този сравнително отдалечен край на Сливен“, заяви кандидат-кметът.

В непринуден разговор той обсъди с домакините и проблемите на бездомните животни, чистотата на водата в Сливен и медицинското обслужване в медицинските здравни заведения.

„За това колко едно общество е цивилизовано се съди и по отношението му към хората от третата възраст. Аз и колегите ми, кандидати за общински съветници от МК „Движение заедно за промяна“ се ангажираме да работим за едно много по-добро отношение към пенсионерите в Сливен“, каза Бозуков, който е № 67 в бюлетината за кмет на Сливен.

Предизборен щаб на „Движение заедно за промяна“

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Предишна ДЪРЖАВЕН АРХИВ - СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 60 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО МУ
Следваща ЯПОНСКА КОМПАНИЯ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ ТЪРГОВИЯ С МЛЕЧНИ ИЗДЕЛИЯ, МЕД И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В НОВА ЗАГОРА

Притежание на наркотици са установили служители на РУ-Нова Загора в хода на операция по противодействие на конвенционалната престъпност на 31 август. В близост до ЖП гарата в град Нова Загора

Новини Сливен

ИЗМАМНИЦИ ОТМЪКНАХА 5 000 ЕВРО ОТ 81-ГОДИШНА ЖЕНА

На 7 декември в РУ-Нова Загора е подадено заявление за извършена телефонна измама спрямо 81-годишна жена. Тя е получила обаждане от мъж, който е  помислила за свой близък. След като

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО Е ДЕНТАЛНИЯТ ЦЕНТЪР ДА ОТПУСКА ЗАЕМ НА ЦЕНТЪРА ЗА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Предложението „Дентален център“- Сливен да отпусне безлихвен заем на „Центъра за кожно-венерически заболявания“ е незаконосъобразно и нецелесъобразно. Това заяви кметът Стефан Радев в отговор на журналистически въпрос по време на