ПЕНСИОНЕРИ ОТ СЛИВЕН ПРИВЕТСТВАХА КАНДИДАТ – КМЕТА РУМЕН БОЗУКОВ

ПЕНСИОНЕРИ ОТ СЛИВЕН ПРИВЕТСТВАХА КАНДИДАТ – КМЕТА РУМЕН БОЗУКОВ

 

Пенсионери от най-високата част на кв. „Клуцохор“, известна като Слънчев бряг, приветстваха в своя клуб кандидат – кмета на МК „Движение заедно за промяна“ Румен Бозуков.

„Поканихме ви, защото сме впечатлени от вашите послания“, заяви при посрещането Недялка Видева, която е председател на пенсионерския клуб.

Румен Бозуков обеща на пенсионерите по-ниски данъци, безплатен транспорт и по-чисти улици.

„Лично се ангажирам да направя необходимото, за да има автобусна спирка в този сравнително отдалечен край на Сливен“, заяви кандидат-кметът.

В непринуден разговор той обсъди с домакините и проблемите на бездомните животни, чистотата на водата в Сливен и медицинското обслужване в медицинските здравни заведения.

„За това колко едно общество е цивилизовано се съди и по отношението му към хората от третата възраст. Аз и колегите ми, кандидати за общински съветници от МК „Движение заедно за промяна“ се ангажираме да работим за едно много по-добро отношение към пенсионерите в Сливен“, каза Бозуков, който е № 67 в бюлетината за кмет на Сливен.

Предизборен щаб на „Движение заедно за промяна“

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Предишна ДЪРЖАВЕН АРХИВ - СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 60 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО МУ
Следваща ЯПОНСКА КОМПАНИЯ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ ТЪРГОВИЯ С МЛЕЧНИ ИЗДЕЛИЯ, МЕД И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ДАРЯВА КОМПЮТРИ ЗА ЕЗИКОВ КАБИНЕТ В СЛИВЕНСКОТО ПОДЕЛЕНИЕ

Командването на националната гвардия в щата Тенеси поема ангажимента за осигуряване на необходимите компютри за оборудване на езиков кабинет в Центъра за подготовка на специалисти (ЦПС) в Сливен. Това стана

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА АТАНАС СКАТОВ ПОКОРИ ТРЕТИЯ ПО ВИСОЧИНА ВРЪХ НА ПЛАНЕТАТА

Сливенският  алпинист Атанас Скатов стъпи на третия по височина връх на Земята Канчендзьонга (8586 м). Той постигна целта си след преход, продължил 15 часа. “На върха съм”. Това съобщение изпрати

Новини Сливен

ВЪПРОСИ ОТ РАЗЛИЧНО ЕСТЕСТВО ПОСТАВЯХА ДНЕС ГРАЖДАНИ В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

Граждани поставяха въпроси от различно естество по време на днешния приемен ден на кмета Стефан Радев. Сред тях бяха проблеми с паркинга и междублоковото пространство в един от кварталите на