ПЕНСИОНЕРИ ОТ СЛИВЕН ПРИВЕТСТВАХА КАНДИДАТ – КМЕТА РУМЕН БОЗУКОВ

ПЕНСИОНЕРИ ОТ СЛИВЕН ПРИВЕТСТВАХА КАНДИДАТ – КМЕТА РУМЕН БОЗУКОВ

 

Пенсионери от най-високата част на кв. „Клуцохор“, известна като Слънчев бряг, приветстваха в своя клуб кандидат – кмета на МК „Движение заедно за промяна“ Румен Бозуков.

„Поканихме ви, защото сме впечатлени от вашите послания“, заяви при посрещането Недялка Видева, която е председател на пенсионерския клуб.

Румен Бозуков обеща на пенсионерите по-ниски данъци, безплатен транспорт и по-чисти улици.

„Лично се ангажирам да направя необходимото, за да има автобусна спирка в този сравнително отдалечен край на Сливен“, заяви кандидат-кметът.

В непринуден разговор той обсъди с домакините и проблемите на бездомните животни, чистотата на водата в Сливен и медицинското обслужване в медицинските здравни заведения.

„За това колко едно общество е цивилизовано се съди и по отношението му към хората от третата възраст. Аз и колегите ми, кандидати за общински съветници от МК „Движение заедно за промяна“ се ангажираме да работим за едно много по-добро отношение към пенсионерите в Сливен“, каза Бозуков, който е № 67 в бюлетината за кмет на Сливен.

Предизборен щаб на „Движение заедно за промяна“

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Предишна ДЪРЖАВЕН АРХИВ - СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 60 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО МУ
Следваща ЯПОНСКА КОМПАНИЯ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ ТЪРГОВИЯ С МЛЕЧНИ ИЗДЕЛИЯ, МЕД И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВАТ ОТКРИТИТЕ ПРИЕМНИ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ПП ГЕРБ – СЛИВЕН И ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Общинските съветници от ГЕРБ – Сливен продължават срещите си с хората и през месец февруари. Приемните се провеждат всеки понеделник от 9.30 до 16.30 часа. Подобряване състоянието на пътните настилки

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ ОБЩИНСКИЯТ КРЪГ НА ФУТБОЛНОТО ПЪРВЕНСТВО ОТ УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2018 – 2019

Приключи Общинският кръг на футболното първенство от Ученически игри 2018 – 2019 в Сливен. Във възрастова група 5-7 кл., първото място завоюваха учениците от ОУ „Братя Миладинови“. Второто място остана

Новини Сливен

ГЕРБ-СЛИВЕН НОМИНИРА ЗАМЕСТНИК-ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ КАМЕН КОСТОВ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ

ГЕРБ-Сливен номинира единодушно Камен Костов за евродепутат. Другите две номинации от общинското събрание на ГЕРБ са за еврокомисаря Мария Габриел и Лиляна Павлова, бивш министър на строителството. „Не мога да