ПЕНСИОНЕРИ ОТ СЛИВЕН ПРИВЕТСТВАХА КАНДИДАТ – КМЕТА РУМЕН БОЗУКОВ

ПЕНСИОНЕРИ ОТ СЛИВЕН ПРИВЕТСТВАХА КАНДИДАТ – КМЕТА РУМЕН БОЗУКОВ

 

Пенсионери от най-високата част на кв. „Клуцохор“, известна като Слънчев бряг, приветстваха в своя клуб кандидат – кмета на МК „Движение заедно за промяна“ Румен Бозуков.

„Поканихме ви, защото сме впечатлени от вашите послания“, заяви при посрещането Недялка Видева, която е председател на пенсионерския клуб.

Румен Бозуков обеща на пенсионерите по-ниски данъци, безплатен транспорт и по-чисти улици.

„Лично се ангажирам да направя необходимото, за да има автобусна спирка в този сравнително отдалечен край на Сливен“, заяви кандидат-кметът.

В непринуден разговор той обсъди с домакините и проблемите на бездомните животни, чистотата на водата в Сливен и медицинското обслужване в медицинските здравни заведения.

„За това колко едно общество е цивилизовано се съди и по отношението му към хората от третата възраст. Аз и колегите ми, кандидати за общински съветници от МК „Движение заедно за промяна“ се ангажираме да работим за едно много по-добро отношение към пенсионерите в Сливен“, каза Бозуков, който е № 67 в бюлетината за кмет на Сливен.

Предизборен щаб на „Движение заедно за промяна“

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Предишна ДЪРЖАВЕН АРХИВ - СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 60 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО МУ
Следваща ЯПОНСКА КОМПАНИЯ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ ТЪРГОВИЯ С МЛЕЧНИ ИЗДЕЛИЯ, МЕД И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТАТЯНА ШИВАРОВА ОТНОВО ГОСТУВА В СЛИВЕН

Оперната прима Татяна Шиварова дойде в Сливен, за да подкрепи кандидатите за общински съветници от листата с номер 23 на „Движение България на гражданите“. При голям интерес, пред студенти и

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА С КОРОНАВИРУС Е НА 51 ГОДИНИ

Първият сливналия, който се разболя от коронавирус, е на 51 години. В края на миналата седмица той се е завърнал от Англия. В момента състоянието му е стабилно.

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА ОТКРИТО НА 30 ЮЛИ

Сливенският симфоничен оркестър за пореден път ще зарадва почитателите на класическата музика с концерт. Събитието ще се състои на 30 юли, четвъртък от 19 часа. В програмата на концертната вечер,