ПАТРИОТИТЕ СЕ СРЕЩНАХА С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО БЯЛА
юли 5, 2021 251 Прегледи

ПАТРИОТИТЕ СЕ СРЕЩНАХА С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО БЯЛА

Зам. председателят на НФСБ Борис Ячев представи сливенската листа на коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ” пред жителите на Бяла. „По време на управлението водехме голяма битка с партньорите за изпълнение на точките от нашата програма като постигнахме реализация на 50 % от нашите искания. Увеличението на пенсиите можеше да се постигне още в първата година от управлението, но се случи на края на мандата, заради сложните отношения с ГЕРБ”, заяви Борис Ячев, който е водач на листата в Пловдив област. Той изрази убеденост, че патриотите ще бъдат сериозен фактор в следващия парламент.

Водачът на листата в Сливен Елена Пешева подчерта, че другите политически сили слугуват на чужди държави.

„За нас е важно нашите хора да живеят добре в собствената си страна”, допълни Пешева.

Вторият в листата Доброслав Иванов изтъкна ангажираността на патриотите към проблемите на селото през годините, без оглед дали се задават избори или не.

Д-р Спас Спасов, представител на ВМРО и трети в листата обясни, че управлението е направило голяма грешка, че забрани на хората да отглеждат малък брой животни в задния си двор за прехрана.

Присъстващите в залата беленци изразиха съжаление за това, че на предишните избори патриотите се явиха разделени и пожелаха силно присъствие в следващото народно събрание. Бяха обсъдени приоритетите на Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ – доходи, здравеопазване, образование, преизчисление на пенсиите.

Хората споделиха за проблемите на региона – обезлюдяване, липса на средства за ремонти на детската градина, читалището, нерегламентирано изхвърляне на строителни отпадъци и др.

На срещата присъстваха още кандидатът за народен представител Костадин Славов и председателят на женската организация на НФСБ и зам. областен управител Димитринка Петкова.

Коалиция Българските патриоти е под № 16 на машината и в бюлетината.

Предишна ЧАВДАР БОЖУРСКИ: ЗА МЕН ХОРАТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН СМЕ ЕДИН ОТБОР
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА МВР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЕШЕХОДЕЦ ПОЛУЧИ СЧУПВАНЕ НА ТАЗА ПРИ КАТАСТРОФА В ГРАД ШИВАЧЕВО

На 12 декември, около 09,00 часа,  на ул.“Чумерна“ в гр.Шивачево, е възникнало пътно произшествие. Лек автомобил „Опел Астра“, управляван от мъж на 44 години е ударил 64-годишен пешеходец. Пострадалият е

Новини Сливен

ТЕМПЕРАТУРАТА В СЛИВЕН СТИГНА 37 ГРАДУСА

Днешният 30 юли се оказа най-горещият ден от началото на годината. Температурата в Сливен стигна почти 37 градуса. „В 15,15 часа беше измерена температура от 36,8 градуса”, съобщиха за Sliveninfo

Новини Сливен

МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА В СЛИВЕН СТАРТИРА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ТРАФИКА НА ХОРА И КИБЕРПРЕСТЪПНОСТТА

Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен стартира информационна кампания за превенция на трафика на хора и киберпрестъпността, в контекста на бързото развитие на технологиите и