ПАТРИОТИТЕ СЕ СРЕЩНАХА С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО БЯЛА
юли 5, 2021 287 Прегледи

ПАТРИОТИТЕ СЕ СРЕЩНАХА С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО БЯЛА

Зам. председателят на НФСБ Борис Ячев представи сливенската листа на коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ” пред жителите на Бяла. „По време на управлението водехме голяма битка с партньорите за изпълнение на точките от нашата програма като постигнахме реализация на 50 % от нашите искания. Увеличението на пенсиите можеше да се постигне още в първата година от управлението, но се случи на края на мандата, заради сложните отношения с ГЕРБ”, заяви Борис Ячев, който е водач на листата в Пловдив област. Той изрази убеденост, че патриотите ще бъдат сериозен фактор в следващия парламент.

Водачът на листата в Сливен Елена Пешева подчерта, че другите политически сили слугуват на чужди държави.

„За нас е важно нашите хора да живеят добре в собствената си страна”, допълни Пешева.

Вторият в листата Доброслав Иванов изтъкна ангажираността на патриотите към проблемите на селото през годините, без оглед дали се задават избори или не.

Д-р Спас Спасов, представител на ВМРО и трети в листата обясни, че управлението е направило голяма грешка, че забрани на хората да отглеждат малък брой животни в задния си двор за прехрана.

Присъстващите в залата беленци изразиха съжаление за това, че на предишните избори патриотите се явиха разделени и пожелаха силно присъствие в следващото народно събрание. Бяха обсъдени приоритетите на Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ – доходи, здравеопазване, образование, преизчисление на пенсиите.

Хората споделиха за проблемите на региона – обезлюдяване, липса на средства за ремонти на детската градина, читалището, нерегламентирано изхвърляне на строителни отпадъци и др.

На срещата присъстваха още кандидатът за народен представител Костадин Славов и председателят на женската организация на НФСБ и зам. областен управител Димитринка Петкова.

Коалиция Българските патриоти е под № 16 на машината и в бюлетината.

Предишна ЧАВДАР БОЖУРСКИ: ЗА МЕН ХОРАТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН СМЕ ЕДИН ОТБОР
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА МВР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧИТАЛИЩЕ „ЗОРА“ ПОЛУЧИ ПРЕЗИДЕНТСКО ОТЛИЧИЕ

В навечерието на 1 ноември, Ден на народните будители, Народно читалище „Зора 1860”, гр.Сливен, бе удостоено от президента на републиката Румен Радев с плакет „Св.св. Кирил и Методий” . Отличието

Новини Сливен

ПРЕМИЕРЪТ ИНСПЕКТИРА РЕМОНТА НА СПОРТНАТА ЗАЛА „АСЕНОВЕЦ“ В СЛИВЕН

В Сливен посетих спортната зала „Асеновец”, която е построена през 1971 година и никога не е била ремонтирана. Състоянието й беше много лошо – рушащи се помещения, стени и фасада,

Новини Сливен

ПЪТЯТ ДО СЕЛО РАКОВО Е ОТВОРЕН

Пътят до село Раково е отворен. Току-що минах по него заедно със съпруга ми. Това заяви пред Sliveninfo Ирина Платиева, кметски наместник в Раково.