ПАТРИОТИТЕ СЕ СРЕЩНАХА С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО БЯЛА
юли 5, 2021 387 Прегледи

ПАТРИОТИТЕ СЕ СРЕЩНАХА С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО БЯЛА

Зам. председателят на НФСБ Борис Ячев представи сливенската листа на коалиция „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ” пред жителите на Бяла. „По време на управлението водехме голяма битка с партньорите за изпълнение на точките от нашата програма като постигнахме реализация на 50 % от нашите искания. Увеличението на пенсиите можеше да се постигне още в първата година от управлението, но се случи на края на мандата, заради сложните отношения с ГЕРБ”, заяви Борис Ячев, който е водач на листата в Пловдив област. Той изрази убеденост, че патриотите ще бъдат сериозен фактор в следващия парламент.

Водачът на листата в Сливен Елена Пешева подчерта, че другите политически сили слугуват на чужди държави.

„За нас е важно нашите хора да живеят добре в собствената си страна”, допълни Пешева.

Вторият в листата Доброслав Иванов изтъкна ангажираността на патриотите към проблемите на селото през годините, без оглед дали се задават избори или не.

Д-р Спас Спасов, представител на ВМРО и трети в листата обясни, че управлението е направило голяма грешка, че забрани на хората да отглеждат малък брой животни в задния си двор за прехрана.

Присъстващите в залата беленци изразиха съжаление за това, че на предишните избори патриотите се явиха разделени и пожелаха силно присъствие в следващото народно събрание. Бяха обсъдени приоритетите на Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ – доходи, здравеопазване, образование, преизчисление на пенсиите.

Хората споделиха за проблемите на региона – обезлюдяване, липса на средства за ремонти на детската градина, читалището, нерегламентирано изхвърляне на строителни отпадъци и др.

На срещата присъстваха още кандидатът за народен представител Костадин Славов и председателят на женската организация на НФСБ и зам. областен управител Димитринка Петкова.

Коалиция Българските патриоти е под № 16 на машината и в бюлетината.

Предишна ЧАВДАР БОЖУРСКИ: ЗА МЕН ХОРАТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН СМЕ ЕДИН ОТБОР
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА МВР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

 ЗАПОЧНА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОЩЕ ЕДНО КРЪГОВО КРЪСТОВИЩЕ В СЛИВЕН

В Сливен започна изграждането на още едно кръгово кръстовище. То ще се намира на бул. „Банско шосе“ и ул. „Самуиловско шосе“. Дейностите стартираха днес официално с подписване на Акт 2

Новини Сливен

ИВАН САВОВ Е ОПРЕДЕЛЕН ЗА НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ ЗА 2018 Г.

Иван Савов е тазгодишният носител на наградата „Добри Чинтулов“. Той е определен за носител с гласуване на заседание на Обществената комисия, което се проведе вчера. Иван Савов е роден в

Новини Сливен

ФИРМА „ГЛОБУС ЕС” СПРЯ АВТОБУСИТЕ СИ ДО СОФИЯ

Сливенската фирма „Глобус ЕС” спря автобусите си до София от 18 март. Уведомление за решението на дружеството е получено в Община Сливен и автогара Сливен. Това съобщиха за Sliveninfo  от