ПАРТИЯТА НА СЛАВИ УДАРИ ДЕСЯТКАТА, ЗАЛАГАЙКИ НА БИЗНЕСМЕНА ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЛИВЕН
август 28, 2020 4443 Прегледи

ПАРТИЯТА НА СЛАВИ УДАРИ ДЕСЯТКАТА, ЗАЛАГАЙКИ НА БИЗНЕСМЕНА ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЛИВЕН

 

Политическа партия „Има такъв народ“ вече има областен координатор за Сливенска област. Той е Владимир Русев – бизнесмен от Сливен, който живее в столицата и е известен със своята благотворителност и с непрестанна деятелност за привличане на инвеститори в родния си град и региона. Името на Владимир Русев, който е завършил висшето си образование в Полша, е вписано в официалния сайт на ПП „Има такъв народ“. Партията все още няма общински координатори за всяка една от четирите община на областта.  Владимир Русев се ползва с добро име и като бизнесмен, и като общественик и благотворител. Той  притежава едно изключително качество за добър политик – не си създава врагове, а гради мостове. Диалогичен е и винаги държи да прави добро за околните.

Предишна В СЛИВЕН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАЛОЖИ НА МЕНИДЖЪР, УЧРЕДЯВАЙКИ СТРУКТУРАТА НА "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ"
Следваща ЕВН ЩЕ РАБОТИ НА ЕТАПИ, ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ГОЛЯМО ЗАБАВЯНЕ НА РЕМОНТА ПО БУЛ. "ХАДЖИ ДИМИТЪР"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН С ИДЕЯ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА КАРТА НА ПОДЗЕМНАТА ИНФРАСТРУКТУРА НА ГРАДА

Община Сливен предлага проект за изграждане на специализирана карта на подземната инфраструктура на града. По този повод кметът Стефан Радев днес свика среща с представители на всички експлоатационни дружества, работещи

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗВА ЕВРОПЕЙСКАТА НОЩ НА МУЗЕИТЕ

И тази година Сливен ще се включи в инициативата Европейската нощ на музеите по повод Международния ден на музеите. Звездите от популярния уеб сериал „Типично“ ще бъдат част от програмата.

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 25.08 /вторник/ поради авария е прекъснато водоподаването в кв. „Речица“ до 14.30ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.