ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ НА БСП ЗАСТАНАХА С ИМЕНАТА СИ ЗАД ПЛАМЕНА ПЕТРОВА

ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ НА БСП ЗАСТАНАХА С ИМЕНАТА СИ ЗАД ПЛАМЕНА ПЕТРОВА

Панайот Чолаков, един от най-дългогодишните партийни членове и бивш партиен секретар на една от най-големите организации на БСП в централната част на Сливен, обяви, че застава зад кандидатурата на Пламена Петрова от БСДП за кмет на града.

Мотивът си той обясни така: „За пореден път апаратните игри на ръководството на БСП в Сливен води партията към провал. С кандидатурата на Кольо Милев БСП в Сливен е обречена на тези избори. Единствената кандидатура близка до истинските леви и социални идеи е тази на социалдемократите. Затова аз и много мои другари ще гласуваме за Пламена Петрова“.

Чолаков припомни, че делегатите на Конференцията, които решиха Милев да е кандидатът за кмет на БСП, са гласували под натиск на апарата. Мнението на Конференцията не се покрива с това на редовите социалисти. „Ние искахме нов и млад човек, какъвто беше Минчо Афузов. С него картинката сега щеше да бъде съвсем различна.“, заяви Чолаков. Според него Бюрото на БСП системно затрива партията, като закрива цели организации и отстранява от партийния живот всеки, които не им вървят по свирката.

 

Предизборен щаб на БСДП
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Предишна НАД 100 ДУШИ СЕ ВКЛЮЧИХА В ГРАДСКИЯ ВЕЛОТУР, ОРГАНИЗИРАН ОТ ГЕРБ -СЛИВЕН
Следваща ПОЗИЦИЯ НА БСП ОТНОСНО ПУБЛИКАЦИИ В МЕДИИТЕ SLIVENINFO.BG И SLIVEN-NEWS.COM

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ СВЕЩЕНИК СЕ ПОТОПИ ДО КРЪСТА СЪС ЗНАМЕ В РЪЦЕ

Сливенският свещеник Силвестър Янакиев влезе със знаме в ръце във водите на река „Новоселска“. Това стана минути след като той хвърли кръста. Преди това отец Силвестър отслужи Богоявленски водосвет.

Новини Сливен

ЙОРДАН ЙОВЧЕВ, КРУМ ДОНЧЕВ И ВАСКО КРЪПКАТА ИДВАТ ЗА РЕТРО ПАРАДА В СЛИВЕН НА 20 АПРИЛ

Спортната легенда Йордан Йовчев, рали-шампионът Крум Дончев и рок музикантът Васко Кръпката ще присъстват на осмото издание на ретро парада в Сливен. Проявата ще се състои на 20 април –

Новини Сливен

25-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПРИТЕЖАНИЕ ЗА НАРКОТИЦИ

Притежание на наркотици са установили служители на РУ-Сливен при извършване на патрулна дейност. В 22,30 часа, на 11 август, в сливенския квартал „Сини камъни“, е извършена проверка на 25-годишния М.И.