ПАРНОТО В СЛИВЕН ПОСКЪПВА НАЙ-МАЛКО – САМО 4%
юли 2, 2021 622 Прегледи

ПАРНОТО В СЛИВЕН ПОСКЪПВА НАЙ-МАЛКО – САМО 4%

Парното в Сливен поскъпва най-малко в цялата страна. Топлото, доставяно от „Топлофикация“ – Сливен ще поскъпне само с 4%, съобщиха от КЕВР.

В същото време Топлофикацията в Пловдив вдига парното с 13%, във Варна топлото скача със 17%, в София с 20%, в Бургас с 21% и във Велико Търново с 23%.

„Минималното увеличение на парното се дължи на добрата работа на целия колектив на „Топлофикация“ – Сливен и разчетите, които успяхме да защитим пред КЕВР. По този начин гарантираме поредната спокойна зима за гражданите на Сливен“, заяви пред Sliveninfo инж. Павлин Костов, изпълнителен директор на „Топлофикация“ – Сливен.

Предишна РЗИ - СЛИВЕН ИЗЛЕЗЕ СЪС СЪВЕТИ СРЕЩУ ЖЕГИТЕ
Следваща инж. ИВАЙЛО РУСЕВ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЕМЕЙСТВО УСПЯ ДА ЗАЛОВИ НАГЪЛ КРАДЕЦ, ВЛЯЗЪЛ ДА ОБИРА ЖИЛИЩЕТО ИМ ПРЕЗ НОЩТА

28-годишен мъж е задържан за кражба на златни накити от частен имот в град Нова Загора. Мъжът е изненадан и хванат в момент на кражбата от собствениците на имота. На

Новини Сливен

ПЛЕНЕР ЗА РИСУНКА И ПРАЗНИЧНО ШОУ НА 1 ЮНИ В ТВЪРДИЦА

Община Твърдица и Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий 1914” канят на празник по повод 1 юни – Международен ден на детето. От 10 ч. на 1 юни започва пленер в

Новини Сливен

ОМБУДСМАНЪТ ОТВОРИ ПРИЕМНА ЗА ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН И ОБЛАСТТА

Омбудсманът на Република България Диана Ковачева се срещна с областния управител Чавдар Божурски по повод изнесената приемна за граждани, която бе организирана на 9 октомври със съдействието на областната администрация.