ПАНАТЕХНОЛОГИИТЕ – ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ ЗА УСТОЙЧИВИ ДОБИВИ, НЕПОДВЛАСТНИ НА СТРЕСА
март 24, 2020 825 Прегледи

ПАНАТЕХНОЛОГИИТЕ – ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ ЗА УСТОЙЧИВИ ДОБИВИ, НЕПОДВЛАСТНИ НА СТРЕСА

Дори само едно третиране запазва потенциала на културите

Вече втора година опитните зърнопроизводители братя Павлови се доверяват на компанията Панамин Ко., предлагаща продукти от ново поколение, които намират успешно приложение в Европа и у нас.

Посевите в землището на община Кардам са есенно третирани с най-новата разработка на Панамин, която тепърва предстои да навлезе на пазара.

„При преглед на резултатите се вижда очевадна разлика – запазен потенциал, добре развити растения, добри на цвят спрямо контролата, затворени редове, гъст посев. Всичко това благодарение само на едно есенно третиране. Тепърва започват и пролетните третирания, но тук сме сигурни и спокойни, че резултатът на жътва ще бъде в доста килограми плюс спрямо нетретираното“, убеден е Ангел Кинанов, управител на Панамин Ко за България.

Основната функция на безотказните продукти на Панамин Ко., включително и на новите разработки на компанията, е да запази потенциала на културите, независимо дали са третирани преди или след стрес.

„Панамин работи и в двата случая, когато успява да запази потенциала и посевът да не бъде увреден и да не бъде намален добивът вследствие на биотичния или абиотичния стрес, който е преживян през годината. През последните години наблюдаваме изключително високо ниво на неблагоприятни климатични условия, повтарящо се вече няколко години – липса на влага, слани, измръзвания. Това са най-добрите условия за употребата на Панамин. Тогава Панамин е най-полезен и най-подходящ и дава най-големи разлики в добива“, обяснява Кинанов.

Вече няколко години екипът на Панамин Ко. показва на фермерите как точно работят продуктите на марката и какви са разликите в добива между третираните с тях площи и оставените контроли.

„Хората си мислят, че това е повишаване на добива или някакъв бустер, който развива повече растенията. Не, Панамин предпазва, запазва потенциала на културата, който обикновено спада вследствие на този стрес. Тоест колкото е по-голям стресът, толкова по-нисък е добивът и толкова повече Панамин работи в този момент и дава функцията, за която е създаден“, категоричен е управителят на фирмата за България.

Австрийският производител не спира да се развива и да търси работещи решения за фермерите. Следващата му стъпка е лансирането на пазара на цяла линия от 20 нови продукта. Става дума за листните торове Панатоп, с които компанията допълва действието на утвърдения Панамин Агро и затваря своята цялостна Панатехнология.

„Освен че даваме имуностимулант и антистресов продукт номер 1 на пазара като Панамин, добавяме и листното подхранване, като в комбинация резултатите се очакват да са още по-добри и по-категорични“, вярва Ангел Кинанов.

Панатехнологията е технологията на бъдещето за всички видове растителни култури, от които фермерите могат да се възползват още днес. Панамин Ко. отговаря на нуждата от цялостни решения за земеделското производство, които гарантират устойчиви добиви, независими от капризите на времето.

Екипът на Панамин Ко. остава на разположение на своите клиенти за консултации и заявки онлайн и по телефона, осигурявайки бързи и безконтактни доставки, а при нужда и посещения на място – на открито, спазвайки необходимите правила и дистанция. Нека заедно преодолеем трудностите с грижа за себе си и за бъдещето!

Повече информация за Панатехнологията и продуктите на Панамин Ко. може да получите на office@panamin.bg и на телефон 0883 20 99 20.

Предишна ПЪТИЩАТА В ПЛАНИНСКАТА ЧАСТ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН СА ПРОХОДИМИ ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ
Следваща ОСИГУРЕН Е ДОСТЪП НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ И ЖИВОТНОВЪДИТЕ ДО ОБЕКТИТЕ ИМ, ДО АПТЕКИ И ВЕДОМСТВА СРЕЩУ ПРЕДСТАВЯНЕ НА УДОСТОВЕРЕНИЯ ИЛИ СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЕДЕМ ЧУЖДЕНЦИ ЩЕ ГЛАСУВАТ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В СЛИВЕНСКО

102 697 жители на Община Сливен имат право на глас на местните избори, които ще се проведат на 27 октомври. Това съобщи говорителят на ОИК Стелли Стефанова. Избирателните секции на

Новини Сливен

МИНИСТЪРЪТ НА ОТБРАНАТА УВАЖИ 100-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА ВОЕННА БОЛНИЦА В СЛИВЕН

Министърът на отбраната проф. Тодор Тагарев бе гост на 100-годишния юбилей на Военна болница – Сливен, който се отбеляза на днешния 20 септември. За юбилея в Сливен дойдоха и началникът

Новини Сливен

32-ГОДИШЕН ПИЯН ШОФЬОР НА МЕРЦЕДЕС Е ЗАДЪРЖАН В СЛИВЕН

Водач на МПС с алкохол 1,93 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. Днес в 03,55 часа в кв. „Ст.Заимов“ е извършена проверка на 32-годишния Д.Р. от град