ПАНАМИН С ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ И ПРЕЗ СЕЗОН 2019/2020
юли 22, 2020 1160 Прегледи

ПАНАМИН С ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ И ПРЕЗ СЕЗОН 2019/2020

Панатехнологиите и тази година показаха своето категорично превъзходство над конкурентни продукти, демонстрирайки отлични резултати. По-високи добиви, по-добро качество на продукцията, по-спокойни земеделски стопани – дори в трудна година като настоящата – до това доведе прилагането на вече утвърдените и на новите продукти на Панамин Ко. през сезона дотук.

Най-добрата визитка за успешните компании и продукти са усмивките по лицата на доволните клиенти! Сезонът още не е приключил и оставаме в очакване на още по-добри постижения през следващите месеци!

Представителството на Панамин Ко. в Сливен се намира в бившия завод „Светлина“. Очакваме ви!

Предишна 184 СА СВОБОДНИТЕ МЕСТА ЗА ПЪРВОКЛАСНИЦИ СЛЕД ТРЕТОТО КЛАСИРАНЕ В СЛИВЕНСКИТЕ УЧИЛИЩА
Следваща НЕРАЗКРИТИЯТ УБИЕЦ Е ИЛИ МНОГО СТРАХЛИВ, ИЛИ ИЗПЪЛНЕН С ОМРАЗА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА „АЛФА ФАРМ“

С настъпването на един от най-прекрасните християнски празници поздравявам най-сърдечно нашите клиенти, партньори и служители. Фирма „Алфа фарм“ отчита една успешна година. За което благодаря на целия колектив. Ние обаче

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Във връзка с предстоящото сключване на индивидуални договори, Ви уведомяваме, че от тази и следващите години „Топлофикация – Сливен” ЕАД ще предлага допълнителни отстъпки при целогодишно ползване на битова гореща

Новини Сливен

ВИДЕО ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ – 30.11.2017г.

SlivenInfo Ви предлага видео от последната пресконференция на кмета на Сливен Стефан Радев, която се проведе на 30.11.2017г.