„ПАНАМИН“ + „ПАНАТОП“ = ПАНАТЕХНОЛОГИЯТА, КОЯТО ВПЕЧАТЛИ СТОПАНИТЕ В СЛИВЕНСКО И ЯМБОЛСКО
март 6, 2020 2693 Прегледи

„ПАНАМИН“ + „ПАНАТОП“ = ПАНАТЕХНОЛОГИЯТА, КОЯТО ВПЕЧАТЛИ СТОПАНИТЕ В СЛИВЕНСКО И ЯМБОЛСКО

„Освен най-добрия антистресов имуностимулант „Панамин“, на днешния семинар предлагаме и новата серия „Панатоп“, които използвани заедно правят т.нар. Панатехнология за цялостно листно изхранване на растенията“, обяви в хотелски комплекс „Национал“ Ангел Кинанов, съсобственик и управител на фирма „Панамин“, която е представител за България на реномираната австрийска марка.

Представянето на новата Панатехнология стана пред повече от 100 овощари и лозари от областите Сливен и Ямбол.

„Серията „Панатоп“ – това са листи торове с хранителни вещества, микро- и макроелементи, които в комбинация с имуностимуланта „Панамин“, дават максимално добри резултати. Това е новата технология. Всички наши продукти могат да бъат открити в склада ни в Сливен, който се намира в бившия завод „Светлина“, на бул. „Стефан Караджа“ № 6. На входа на завода имаме офис, където хората могат да получават информация. Три години поред третираме овощните градини в Сливенска област. Резултатите ни са уникални в сравнение с другите колеги. Затова и отворихме представителство за района на Сливен и Ямбол. Семинарът го организираме за втора поредна година заедно с колегите от „Кортева““, каза Ангел Кинанов.

Предишна ТОП КРАДЕЦ Е ЗАДЪРЖАН ПРИ ПОЛИЦЕЙСКА ОПЕРАЦИЯ В СЕЛО ГРАДЕЦ
Следваща МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ОТ СЛИВЕН Е СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В ЕДНА ОТ СГРАДИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗЧЕЗНАЛА ЖЕНА Е ОТКРИТА МЪРТВА

Обитателка на дома „Качулка“ е открита мъртва в балкана. Това съобщи пред Sliveninfo директорът на дома за възрастни хора с умствена изостаналост Злати Стоянов. „Николина изчезна средата на миналия месец,

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 22. 03. 2019 г. (петък) от 09.30ч. до 13.00ч. е прекъснато водоподаването на кв. „Речица“. При

Новини Сливен

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 6 ГОДИНИ ЦЪРКВАТА В ЯЗОВИР „ЖРЕБЧЕВО“ ЩЕ БЪДЕ ПОТОПЕНА

Някогашната църква, която десетилетия бе под водите на язовир „Жребчево“, тази година отново ще бъде залята. „Очакваме това да се случи скоро. От 2015 г. насам църквата е на суша.