ПАНАЙОТ КЪРШЕВ ЗАРАДВА СВОИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ С НОВА ИЗЛОЖБА ОТ МЕТАЛОПЛАСТИКА

ПАНАЙОТ КЪРШЕВ ЗАРАДВА СВОИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ С НОВА ИЗЛОЖБА ОТ МЕТАЛОПЛАСТИКА

Сливенският художник инж. Панайот Кършев зарадва своите почитатели с нова изложба от металопластика. Тя бе открита във вторник вечерта в двора на къщата му, в сърцето на Сливен. Повече от 30 творби от металопластика бяха изложени за гостите на проявата. Повечето са пейзажи от градове от България и Европа.

Инженер по образование и творец по дух Панайот Кършев впечатлява със своите металопластика, които вече са в 3D формат. Художникът практикува металопластика вече повече от 10 години. Преди това творческият му път преминава през графика, карикатура и иконопис.

„Този тип творчество ме зарежда и ме държи жив. Радвам се, че има своите почитатели и съм благодарен на всички, които уважиха поканата за тази изложба“, каза пред Sliveninfo Панайот Кършев, чиято следваща изложба ще бъде открита само след месец в галерия „Май“.

Доброто настроение на гостите на изложбата бе поддържано и с прекрасна музика.

Предишна ДНЕС Е СИМЕОНОВДЕН
Следваща „ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ“ В ПЕРИОДА ОТ 01.09.2021Г. ДО 30.09.2021Г. В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОСТРАДАЛ ПРИ КАТАСТРОФА СЕ ПРИБИРА В ДОМА СИ, ПОЛИЦАИ ГО ВОДЯТ В БОЛНИЦА

На 8 март, около 17,15 часа, на бул. „П.Хитов“ в град Сливен, до тролейбусно депо, е настъпило пътно произшествие. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от жена на 50 години, е ударил

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Мамо, мамо, аз осиновен ли съм? – Да, бе, точно па теб ще вземем! Младо момиче пита майка си: – Мамо, може ли да се оженя за гаджето си?

Новини Сливен

65-ГОДИШЕН МЪЖ БЕ ПРЕБИТ В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти на РУ-Нова Загора работят по установяване на извършител, нанесъл побой и причинил телесна подведа на 65-годишен мъж. На 25 май, в 21,30 часа, е получен сигнал за пострадал мъж