ПАНАЙОТ КЪРШЕВ ЗАРАДВА СВОИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ С НОВА ИЗЛОЖБА ОТ МЕТАЛОПЛАСТИКА

ПАНАЙОТ КЪРШЕВ ЗАРАДВА СВОИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ С НОВА ИЗЛОЖБА ОТ МЕТАЛОПЛАСТИКА

Сливенският художник инж. Панайот Кършев зарадва своите почитатели с нова изложба от металопластика. Тя бе открита във вторник вечерта в двора на къщата му, в сърцето на Сливен. Повече от 30 творби от металопластика бяха изложени за гостите на проявата. Повечето са пейзажи от градове от България и Европа.

Инженер по образование и творец по дух Панайот Кършев впечатлява със своите металопластика, които вече са в 3D формат. Художникът практикува металопластика вече повече от 10 години. Преди това творческият му път преминава през графика, карикатура и иконопис.

„Този тип творчество ме зарежда и ме държи жив. Радвам се, че има своите почитатели и съм благодарен на всички, които уважиха поканата за тази изложба“, каза пред Sliveninfo Панайот Кършев, чиято следваща изложба ще бъде открита само след месец в галерия „Май“.

Доброто настроение на гостите на изложбата бе поддържано и с прекрасна музика.

Предишна ДНЕС Е СИМЕОНОВДЕН
Следваща „ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ“ В ПЕРИОДА ОТ 01.09.2021Г. ДО 30.09.2021Г. В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВИ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ПЕТКОВДЕН

С тържествено издигане на националния флаг под звуците на химна и официална церемония Твърдица отбеляза празника на града Петковден. Церемонията се състоя пред сградата на общината. Гост на събитието бе

Новини Сливен

С ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 141 ГОДИНИ ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ГРАДА ОТ ОСМАНСКО ИГО

С тържествена церемония Сливен отбеляза 141 години от освобождението на града от османско иго. Негово Високопреосвещенство Сливенски митрополит Иоаникий, в съслужие със свещеници от храм „Св. Николай Чудотворец“ в кв.

Новини Сливен

„В ПОЛИТЕ НА ВИТОША“ – КОНТРАСТИ НА ЛЮБОВНАТА ДРАМА И ПОЛИТИЧЕСКОТО ЗЛОБОДНЕВИЕ

„В полите на Витоша“ – най-мащабният спектакъл на Сливенския драматичен театър от години насам, ще има премиера тази вечер. Тя ще се състои в условията на противоепидемични мерки и разпоредената