ПАМЕЛА БАКАЛОВА ОТ СПГСГ „АРХ. ГЕОРГИ КОЗАРОВ“ СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО „НАЙ-ДОБЪР МЛАД СТРОИТЕЛ“
април 25, 2019 2473 Прегледи

ПАМЕЛА БАКАЛОВА ОТ СПГСГ „АРХ. ГЕОРГИ КОЗАРОВ“ СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО „НАЙ-ДОБЪР МЛАД СТРОИТЕЛ“

На провелите се финали на националното състезание „Най-добър млад строител” – 2019, в гр. Велико Търново, в което участваха 48 ученици от 16 професионални гимназии, възпитаничката на Сливенската професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров” Памела Бакалова спечели златен медал при индивидуалното класиране в дисциплината „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“.

Сливенската гимназия „Арх. Георги Козаров” завоюва второ място в дисциплина „Сухо строителство”, представена от единайсетокласниците Калин Иванов и Имануил Драганов.

В отборното класиране Сливенската професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров” спечели бронзов медал.

МОН удостои класираните участници и техните ръководители с грамоти и подаръци. Участниците получиха подаръци и от Камарата на строителите в България.

Грамота и медал за трето място в отборното класиране бяха връчени на ръководителя на гимназиалния отбор Динко Динев.

Предишна ВЕЛИКДЕНСКА ИЗЛОЖБА В СЪДЕБНАТА ПАЛАТА
Следваща ВЕЛИКДЕНСКО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПЕТКО ЧОЛАКОВ, УПРАВИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ФИРМА „ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ“ – СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 20. 06. 2018 г. (сряда) до 13. 00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването в м. „Рамануша“.

Новини Сливен

КОНЦЕРТ НА СЛИВЕНСКИЯ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С УЧАСТИЕТО НА ГОСТ-СОЛИСТИ НА 24 ЮНИ

„Opera Lirica“ – Концерт с участието на солисти-лауреати на „Sofia Opera Performing“ ще изнесе Сливенският симфоничен оркестър на 24 юни. Почитателите на класическата музика ще имат възможност да чуят произведения

Новини Сливен

НАД 15 БЕЗПЛАТНИ РАБОТИЛНИЦИ ЩЕ ДОВЕДЕ ДЕТСКИ ПАНАИР В СЛИВЕН

Над 15 безплатни работилници ще доведе Детски панаир в Сливен утре. Събитието се организира от Фондация „Изиарт“ с подкрепата на Община Сливен и е с вход свободен. Ателиетата ще се

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

five × 2 =