ПАЗАРЪТ НА МАРТЕНИЦИ В СЛИВЕН ЗАПОЧВА ОТ 15 ФЕВРУАРИ
05.02.2021 772 Прегледи

ПАЗАРЪТ НА МАРТЕНИЦИ В СЛИВЕН ЗАПОЧВА ОТ 15 ФЕВРУАРИ

Пазарът на мартеници в Сливен започва от 15 февруари. От тази дата до 1 март включително е разрешена търговията на мартеници. Това е регламентирано със заповед на кмета на Община Сливен Стефан Радев, съобщиха за Sliveninfo от кметството. Търговията може да се извършва на бул. „Цар Освободител“, Oбщинският пазар и микропазарите по квартали. Тази година има условие във връзка с пандемията – от сергия до сергия да има най-малко 2 метра. Проверките ще бъдат извършвани от служители на общината , РЗИ и МВР.

Предишна 33 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща СЛИВНАЛИЯТА АТАНАС СКАТОВ Е ИЗЧЕЗНАЛ СЛЕД НЕУСПЕШЕН ОПИТ ЗА НОЩНО ИЗКАЧВАНЕ НА К2

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БСП ОГЛЕЖДА РАДОСЛАВ КУТИЙСКИ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН

Силните фактори в БСП – Сливен оглеждат бившия кмет на село Самуилово и настоящ общински съветник Радослав Кутийски за кандидат кмет на общината през есента на 2019 година, научи Sliveninfo.

Новини Сливен

ОФИЦЕРИ ОТ ЗАПАСА И РЕЗЕРВА ЗАСТАНА ЗАД Д-Р ПЕТКАНСКА

Офицери от запаса и резерва застанаха зад д-р Събина Петканска и декларираха, че ще гласуват за нея  с бюлетина № 4 и преференция № 102 в неделя. Зад известния хирург

Новини Сливен

2 ДЕКАРА ПШЕНИЦА ИЗГОРЯХА ПРИ ПОЖАР

Небрежност при боравене с открит огън е причината за пожар, възникнал в землището на село Бозаджии. Около 15,30 часа се е запалил пшеничен блок. Произшествието е ликвидирано в 15,37 часа.